Oostwoud brievenbussen en intercom systeem vervangen

KNSM-eiland

Appartementencomplex KNSM-eiland

Een mooi project op KNSM-eiland in Amsterdam. Een Comelit intercom systeem geïntegreerd in Oostwoud brievenbussen.

22 verdiepingen - 100 woningen

Het gebouw Skydome in Amsterdam is opgeleverd in 1996 en was voorzien van een Golmar Shiner 90 intercom systeem. Een degelijk robuust systeem dat nog steeds werkzaam was na meer dan 20 jaar dienst. De Golmar Shiner 90 monitor was zeer populair in de jaren 90 en de eerste monitor op de Nederlandse markt met een bus bekabeling. Tienduizenden Shiner 90 monitoren zijn door heel Nederland geplaatst.

Brievenbussen met geïntegreerd intercom systeem 

Het project bestond uit het vervangen van de brievenbussen en het Golmar Shiner intercom systeem. Er is gekozen om de brievenbussen direct mee te vervangen. De beldrukkers en de camera spreek/luister module van het Golmar intercom systeem waren geïntegreerd in het bellenpaneel.

4 dagen

Het totale project hebben we met onze installateurs op locatie in vier dagen uitgevoerd. Onderstaand een korte samenvatting van de werkzaamheden per dag.

 • Dag 1 - Beldrukker van de Oostwoud brievenbussen aangesloten op de Comelit camera en spreek/luister module en voorbereidende bedradings werkzaamheden .
 • Dag 2 - Brievenbussen vervangen, oude intercom systeem afgekoppeld en bedradings werkzaamheden.
 • Dag 3 - 50 appartementen Golmar Shiner monitor vervangen door Comelit Mini 6701W / 6721W monitor doorlussen bedrading in meterkasten.
 • Dag 4 - 50 appartementen Golmar Shiner monitor vervangen door Comelit Mini 6701W / 6721W monitor doorlussen bedrading in meterkasten.
 • Brievenbussen postkast

  Brievenbussen oude situatie

  De communicatie met de eigenaren en huurders van de appartementen liep via het bestuur van de V.v.E. in samenwerking met ons. Door middel van duidelijke communicatie naar de eigenaren en de huurders is het project volgens planning verlopen.

  comelit mini amsterdam

  Veiligheid begint bij de voordeur. Goede toegangscontrole is daarom onmisbaar als het gaat om het bewaken van eigendommen en de veiligheid van de bewoners. 
  Een bijkomend voordeel van de camera in het deurbelpaneel is dat camera’s een preventieve werking hebben. Camera’s schrikken af! Het Comelit audio/video deurintercomsysteem betekend daarom een flinke upgrade. 

  Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken, welk merk voor uw situatie het beste is hangt af van de situatie en de bekabeling. In de meeste gevallen kan de oude aanwezige bekabeling (her)gebruikt worden voor het aansluiten van een nieuw deurintercomsysteem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.