BTicino intercom

Vervanging, reparatie of een nieuw BTicino deurintercom systeem? Deurintercom is BTicino installateur.

BTicino deurbel

BTicino systeem vervangen

Na gemiddeld 15 jaar is een BTicino intercomsysteem aan vervanging toe. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere onderhoudskosten gaan toenemen. Vervanging van een BTicino deurbel systeem is dan veelal de beste remedie. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een oud BTicino intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw BTicino intercom systeem vakkundig vervangen.

Wilt u een advies voor het vervangen van uw bestaande BTicino intercom installatie en wilt uw weten wat de exacte kosten zijn inclusief installatie kosten. Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

BTicino intercom Amsterdam

Maatwerk project in Amsterdam - 7 appartementen

Intercom BTicino

Deurintercom levert en installeert naast BTicino verschillende professionele merken deurbel intercom systemen, welk merk voor u het beste is hangt af de bestaande situatie, de bestaande bekabeling en uw wensen. In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van uw BTicino deurbel intercom systeem hergebruikt worden voor een nieuwe deurintercom systeem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u.

Van het opnemen, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf. Deurintercom neemt bij het vervangen van uw BTicino intercomsysteem het volledige traject uit handen. Wilt u uw bestaande intercom vervangen? Kijk hier voor meer informatie.

Stappenplan vervanging BTicino

  • Opnemen situatie, beoordelen bestaande bekabeling en bespreken van uw wensen
  • Opstellen offerte en advies conform situatie, bestaande bekabeling, wensen en getoetst aan bouwbesluit
  • Verantwoordelijkheid op gebied van prijs, kwaliteit en uitvoering
  • Communicatie naar bewoners
  • Montage
  • Service en Garantie

BTicino installateur

Het vakkundig vervangen van een BTicino deurbel intercomsysteem kent voor ons geen problemen. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring met installatie, reparatie en vervanging van BTicino systemen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Deurintercom is installateur van BTicino. BTicino is onderdeel van de Legrand Group en produceert naast intercom systemen ook elektrische componenten. Het van oorsprong Italiaanse BTicino heeft vandaag der dag vestigingen in ruim 60 landen. De strategie van BTicino is om met kwaliteit, technologie en het Italiaanse design de markt te veroveren.

Deurintercom, erkend installateur Uneto-VNI en KvINL

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, en de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL). Dat betekent onder andere dat we u de zekerheid bieden dat wij goed opgeleid personeel in dienst hebben en duidelijk leverings- en garantievoorwaarden hanteren.