Comelit intercom 

Vervanging, reparatie of een nieuw Comelit intercom systeem? Deurintercom is installateur en distributeur van het Italiaanse merk Comelit. 

comelit

Wannneer een Comelit deurbel intercomsysteem vervangen?

Na gemiddeld 15 jaar is een Comelit intercom systeem toe aan vervanging. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere onderhoudskosten gaan toenemen. Vervanging van een Comelit systeem is dan veelal de beste remedie. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een Comelit deurbel systeem vraagt kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Comelit intercom systeem vakkundig vervangen.

comelit installateur

Comelit vervangingsproject

Een Comelit repareren of vervangen?

Een Comelit deurbel intercomsysteem moet goed functioren, altijd en op ieder moment van de dag. Het is erg vervelend om te horen dat u een pakketbezorger van PostNL heeft gemist omdat het Comelit deurbel systeem defect is. Een storing in een Comelit deurintercom systeem kan soms eenvoudig op te sporen en op te lossen zijn. Bij oudere systemen van + 15 jaar zien wij dat het aantal storingen toeneemt en vervangende onderdelen lastig of helemaal niet meer leverbaar zijn.

Na 15 jaar adviseren we een Comelit systeem te vervangen door een nieuw deurintercomsysteem.

Stappenplan vervanging Comelit intercom

Van het opnemen, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf. Deurintercom neemt bij vervanging van uw Comelit intercom systeem het volledige traject uit handen. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

  • Offerte aanvragen
  • U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
  • Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
  • Inplannen montagedatum en u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
  • Montage
  • Service en Garantie

Deurintercom, erkend installateur Uneto-VNI en KvINL

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, en de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL). Dat betekent onder andere dat we u de zekerheid bieden dat wij goed opgeleid personeel in dienst hebben en duidelijk leverings- en garantievoorwaarden hanteren.

Comelit installateur

Het vakkundig installeren van een Comelit systeem vraagt kennis en ervaring. Onze deurintercom monteurs hebben jarenlange ervaring met installatie, reparatie en vervanging van Comelit intercom systemen.