Evercom 22 appartementen Hoofddorp

Het verouderde Golmar Shiner 90 systeem hebben we vervangen door een Evercom systeem met 7" ultraplatte handsfree videofoons.

evercom deurintercom

Golmar Shiner camera

De bestaande Golmar camera spreek/luister module is gedemonteerd en vervangen door een Evercom DPA camera spreek/luister module. De Evercom module is onder andere voorzien van een camera met een brede openingshoek van 170 graden, LED-signalering en witte LED-nachtverlichting. Het alumium frontpaneel van de Evercom is op maat gemaakt, zodat de uitsparing van de oude Golmar module wordt afgedicht en afgewerkt. De bestaande beldrukkers zijn vervangen.

Intercom bellentableu vervangen


Ultraplatte Evercom 7" videofoon

In de woningen hebben we de verouderde Golmar Shiner 90 videofoon vervangen door een Evercom DM1 7” inch videofoon. De Evercom DM1 is uitermate geschikt als vervanging, dankzij de innovatieve 2-draads bus techniek kon de aanwezige bekabeling (her) gebruikt worden.

Advies

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken, welk merk voor uw situatie het beste is hangt af van de situatie en de bekabeling. In de meeste gevallen kan de oude aanwezige bekabeling (her)gebruikt worden voor het aansluiten van een nieuw deurintercomsysteem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u.

deurbel evercom hoofddorp
Het bestaande Golmar camera spreek/luister