Fermax intercom

Fermax ontwerpt en levert een compleet programma op het gebied van audio en video intercom- en toegangscontroleproducten. Van eenvoudige tot complexe installaties en altijd met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het Spaanse familiebedrijf Fermax is in 1949 opgericht en de producten worden inmiddels in meer dan 85 over de hele wereld toegepast. De productie vindt nog altijd plaats in Spanje om door korte lijnen de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Kenmerken van Fermax zijn een aantrekkelijk design, goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Ook belangrijk is dat de producten door een installateur makkelijk en snel zijn te plaatsen.

Fermax intercom vervangen

Na gemiddeld 15 jaar is een Fermax intercom systeem toe aan vervanging. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere onderhoudskosten gaan toenemen. Vervanging van een Fermax systeem is dan veelal de beste remedie. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een oud Fermax intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Fermax intercom systeem vakkundig vervangen.

Fermax Deurintercom

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken intercom systemen, welk merk voor u het beste is hangt af de bestaande situatie, de bestaande bekabeling en uw wensen. In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van uw bestaande Ritto intercom systeem hergebruikt worden voor een nieuwe deurintercom systeem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. Vraag direct een offerte aan! 

Stappenplan vervangen Ritto intercom

Van het opnemen, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf. Deurintercom neemt bij vervanging van uw Ritto intercom systeem het volledige traject uit handen.

  • Opnemen situatie, beoordelen bestaande bekabeling en bespreken van uw wensen
  • Opstellen offerte en advies conform situatie, bestaande bekabeling, wensen en getoetst aan bouwbesluit
  • Verantwoordelijkheid op gebied van prijs, kwaliteit en uitvoering
  • Communicatie naar bewoners
  • Montage
  • Service en Garantie

Vervangingsprojecten Deurintercom Amsterdam

Deurintercom is actief in meerdere steden, bekijk hieronder meerdere vervangingsprojecten in Amsterdam.