Gira intercom systemen

Gira is opgericht in 1905 en produceert een breed spectrum aan elektrotechnische installatiesystemen waaronder ook Gira intercom systemen. Gira staat niet alleen bekend om zijn hoge technische kwaliteit, maar hecht het ook veel waar de aan productdesing. Dit is duidelijk terug te zien in het assortiment van Gira intercom systemen.

Gira intercom installateur

Na gemiddeld 15 jaar is een Gira intercom systeem toe aan vervanging. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere onderhoudskosten gaan toenemen. Vervanging van een Gira systeem is dan veelal de beste remedie. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een oud Gira intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Gira intercom systeem vakkundig vervangen.

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken intercom systemen, welk merk voor u het beste is hangt af de bestaande situatie, de bestaande bekabeling en uw wensen. In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van uw oude Gira intercom systeem hergebruikt worden voor een nieuwe deurintercom systeem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u.

Gira intercom systeem vervangen door Deurintercom

Van het opnemen, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf. Deurintercom neemt bij vervanging van uw Gira intercom systeem het volledige traject uit handen.

  • Opnemen situatie, beoordelen bestaande bekabeling en bespreken van uw wensen
  • Opstellen offerte en advies conform situatie, bestaande bekabeling, wensen en getoetst aan bouwbesluit
  • Verantwoordelijkheid op gebied van prijs, kwaliteit en uitvoering
  • Communicatie naar bewoners
  • Montage
  • Service en Garantie