Golmar Shiner systeem vervangen Amsterdam

Het 15 jaar oude Golmar Shiner systeem aan de Osdorperweg 714 t/m 726 te Amsterdam hebben we vervangen voor een Golmar Plus deurintercom systeem.

De bewoners konden kiezen tussen een Golmar Tekna Plus/2h monitor of een luxe Golmar Szena handsfree monitor (zonder hoorn) als vervanging van de verouderde Golmar Shiner 90 monitor.

Het betreft een afgesloten kleinschalig villapark met 7 luxe woningen. Bewoners en bezoekers kunnen toegang krijgen tot het terrein door middel van een gemeenschappelijke elektrische toegangspoort. De elektrische draaipoort kan door de bewoner worden bediend wanneer er bij hem of haar wordt aangebeld. Bezoekers kunnen aanbellen op een 2mm dik RVS Golmar deurbel paneel gemonteerd op een RVS zuil vóór de elektische draaipoort. Het deurbel paneel is onder andere voorzien van een kleuren CCD camera met auto-iris, auto focus en witlicht nacht LED’s voor een optimaal zicht van de bezoeker in het donker. Zodra er een bezoeker aanbelt verschijnt het beeld van de bezoeker direct op de Golmar Tekna Plus/2h monitor of de Golmar Szena handsfree monitor, de bewoner kan spreken/luisteren en de elektrische toegangspoort openen.

De automatische poort kan ook door de bewoners bediend worden met een handzender/afstandsbediening. Het gehele systeem hebben wij vervangen met behoud van de bestaande bekabeling naar de woningen.

Kleuren CCD camera, handmatige pan-tilt functie, auto-iris en auto focus met

Afbeelding is slechts een voorbeeld en wijkt af van het werkelijke paneel.

 

 
witlicht LED’s