Panasonic intercom systemen

Panasonic is een nieuwkomer op de intercom markt. Met de innovatieve Panasonic VL-SWD501EX/UEX verslaat Panasonic direct de gevestigde orde door de innovatieprijs te winnen op de 19e DECT World awards in Barcelona. Panasonic ontving deze innovatieprijs als erkenning voor productinnovatie en het ontwerp van de Panasonic VL-SWD501EX.

Inmiddel heeft Panasonic haar intercom lijn uitgebreid met een WIFI deurintercom systeem, de Panasonic VL-SVN511EX. Op dit systeem kunnen 4 smartphones en/of tablets worden aangesloten. De mobiele apparaten werken middel een App binnen het Wi-Fi bereik.

Panasonic VL-SWD501EX

De Panasonic VL-SWD501EX is gedeeltelijk draadloos (DECT). De verbinding vanaf het camera deurbel paneel (VL-554EX) naar de hoofdmonitor (VL-MWD501EX) dient bedraad te worden. De draadloze 2.2 inch draagbare monitor handset (VL-WD613EX) communiceert volledig draadloos met de hoofdmonitor (VL-MWD501EX).

Uitbreidingsmogelijkheden

  • Maximaal 6 stuks Panasonic VL-WD613EX - Draadloze 2.2 inch draagbare monitor handset
  • Maximaal 2 stuks Panasonic VL-554EX - Camera deurbel paneel voorzien van een groothoeklens
  • Maximaal 2 stuks Panasonic VL-FKD2EX - DECT repeater
  • Maximaal 4 stuks Panasonic VL-WD812EX Draadloze sensor camera

Panasonic VL-SVN511EX

De Panasonic VL-SVD511EX is gedeeltelijk draadloos (WIFI). De verbinding vanaf het camera deurbel paneel (VL-555EX) naar de hoofdmonitor (VL-MVN511EX) dient bedraad te worden.

UItbreidingsmogelijkheden

  • Maximaal 2 stuks Panasonic VL-555EX - Camera deurbel paneel voorzien van een groothoeklens