Urmet intercom systemen

Vervanging, reparatie of een nieuw Urmet deurintercom systeem? Deurintercom is installateur en distributeur van het Italiaanse merk Urmet.

 Urmet video intercom

Urmet is in 1937 opgericht en is gevestigd in het noorden van ItaliĆ« in Turijn. In 1958 begint Urmet al met de productie van deurtelefoons en maakt in 1967 een video deurintercom systeem. In de jaren 2000 ontwikkelt en produceert Urmet de telecom videofoon. In 1996 fuseert het bedrijf tot URMET Domus en komt in 2003 met Semplice, een systeem voor domotica, dat in 2013 wordt opgevolgd door IperHome. In 2010 presenteert Urmet de digitale deurvideo systemen iPerVoice e 2Voice.

Urmet intercom vervangen

Na gemiddeld 15 jaar is een Urmet intercom systeem toe aan vervanging. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere onderhoudskosten gaan toenemen. Vervanging van een Urmet systeem is dan veelal de beste remedie. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een oud Urmet intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Urmet intercom systeem vakkundig vervangen. Bekijk meer informatie over het vervangen van uw Urmet intercom!

Urmet vervangingsproject

Deurintercom heeft het verouderde Urmet Domus video deurintercomsysteem vervangen en het nieuwe video deurintercomsysteem aangesloten op de "oude" bedrading.

Stappenplan vervangen Urmet intercom

Van het opnemen, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf. Deurintercom neemt bij vervanging van uw Urmet intercom systeem het volledige traject uit handen.

  • Offerte aanvragen
  • U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
  • Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
  • Inplannen montagedatum en u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
  • Montage
  • Service en Garantie

Onafhankelijk

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken intercom systemen, welk merk voor u het beste is hangt af de bestaande situatie, de bestaande bekabeling en uw wensen. In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van uw oude Urmet intercom systeem hergebruikt worden voor een nieuwe deurintercom systeem. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!