Brievenbussen en deurbelsysteem vervangen 18 appartementen

Oostwoud postkasten met trespa front

Brievenbussen appartementen deurbel

Het 15 jaar oude Golmar Platea deurintercomsysteem en de postkasten hebben we vervangen.

Golmar Platea deurintercomsysteem vervangen

Het appartementencomplex “Regentes” is opgeleverd in 2004 met een Golmar Platea deurintercomsysteem. Een robuust systeem dat nog steeds werkzaam was na 15 jaar dienst. De Golmar Platea monitor is de opvolger van de zeer populair Golmar Shiner 90 monitor. Het Golmar Platea deurintercomsysteem was na 15 jaar aan vervanging toe.

De Vereniging van Eigenaren heeft gekozen voor een Evercom deurintercomsysteem. Dankzij de innovatieve 2-draads bus techniek hebben we de aanwezige bekabeling hergebruikt. De Golmar Platea monitor in de 18 appartementen hebben we vervangen door een Evercom DM2 7" touchscreen handsfree monitor. Samen met de Evercom camera voorzien van een openingshoek van 170 graden bij de entreedeur is dit een flinke upgrade qua veiligheid.

Oostwoud postkasten met geïntegreerd deurbelsysteem 

De verouderde postkasten hebben vervangen door Oostwoud postkasten. De postkasten zijn uitgevoerd met een frontplaat van Trepsa volkern en aluminium blank geanodiseerde briefkleppen. De kleur van het frontpaneel is M51.0.2. Urban Grey, deze kleur wordt tegenwoordig veel toegepast.

Brievenbussen/ Postkasten Oostwoud

deurbel brievenbussen

De communicatie met de eigenaren en huurders van de appartementen liep via het bestuur van de V.v.E. in samenwerking met ons. Door middel van duidelijke communicatie naar de eigenaren en de huurders is het project volgens planning verlopen.

Evercom DM2

Veiligheid begint bij de voordeur. Goede toegangscontrole is daarom onmisbaar als het gaat om het bewaken van eigendommen en de veiligheid van de bewoners. 
Een bijkomend voordeel van de camera in het deurbelpaneel is dat camera’s een preventieve werking hebben. Camera’s schrikken af! Het Comelit audio/video deurintercomsysteem betekend daarom een flinke upgrade. 

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken, welk merk voor uw situatie het beste is hangt af van de situatie en de bekabeling. In de meeste gevallen kan de oude aanwezige bekabeling (her)gebruikt worden voor het aansluiten van een nieuw deurintercomsysteem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.