Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124
specialist in toegangstechniek & beveiliging

Elektronische toegangscontrole

De centrale toegangsdeur kan geopend worden met een “tag”. Op deze manier heb je geen sleutel meer nodig om de deur van het slot te halen. Welke toegangscontrole oplossing voor u het meest geschikt is, hangt af van het gebouw en de gebruikers van het gebouw.

Welk systeem past bij uw situatie?

Standalone toegangsverlening of online toegangscontrole?

Standalone toegangsverlening:

Een standalone toegangsverleningssysteem  is de meest eenvoudige manier om de toegang tot uw gebouw, poort of huis te beveiligen. Als u van plan bent uw beveiliging te vereenvoudigen, geld wilt besparen op dure sleutels en cilinders en geen registratie van gebeurtenissen wenst dan is een standalone toegangsverleningssysteem de juiste keuze voor u. Er is geen PC of (internet) netwerk nodig en u hoeft niet elke afzonderlijke deur in uw gebouw te beveiligen, alleen de deuren waarvan u dat nodig vindt.

Waar installeren we standalone systemen:

  • Kleine appartementencomplexen en VvE’s
  • Klein aantal gebruikers
  • 1 t/m 3 elektrische deuren

Online toegangscontrole:

Een online toegangscontrolesysteem is ontworpen voor het toegangsbeheer van grote (complexe) gebouwen. Online systemen zijn ideaal om gebouwen met meerdere deuren en gebruikers te beheren. Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid en biedt geavanceerde functies.

Waar installeren we online systemen:

  • Grotere appartementencomplexen en VvE’s
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • Onbeperkt aantal elektrische deuren
Uitgevoerde projecten toegangscontrole