Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124
Defect, reparatie of vernieuwen

Urmet vervangen of reparatie?

Na ongeveer 15 jaar adviseren wij een Urmet deurintercomsysteem in een appartementencomplex te vervangen. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere reparatiekosten gaan vaak toenemen. Vervanging van een Urmet deurbel systeem is dan meestal de beste oplossing.

Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een Urmet intercomsysteem vraagt specialistische kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen 10 jaar opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Urmet systeem vakkundig vervangen en upgraden.

Urmet projecten

Stappenplan vervanging Urmet intercom

 1. 1
  Vraag vrijblijvend een offerte aan
 2. 2
  U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
 3. 3
  Onze technisch adviseur komt langs om er zeker van te zijn dat het project goed uitgevoerd kan worden en bespreekt de laatste details
 4. 4
  Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
 5. 5
  Inplannen montagedatum, u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
 6. 6
  Montage. De montage van een deurintercomsysteem gebeurt meestal in één dag
 7. 7
  Onderhoud en garantie
intercom urmet

Urmet intercom installateur

Er zijn verschillende Urmet systemen geplaatst in Nederland, de Urmet Domus is een veel geplaatste monitor. De Urmet Domus serie is +15 jaar oud en adviseren wij te vervangen. Onze monteurs vervangen regelmatig Urmet Domus systemen en hebben hierdoor veel ervaring om deze systemen op de juiste manier te vervangen.

Door het volgen van diverse trainingen blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van deurcommunicatie en toegangscontrolesystemen.

Urmet Miro

De Urmet Miro met typenummer 1750/2 is de nieuwste Urmet intercom monitor in het assortiment van Urmet. Deze Urmet videofoon heeft een 4,3 inch scherm waarop de bezoeker die aanbelt bij bijvoorbeeld het appartementencomplex goed is te zien. De deur kan op de videofoon zelf worden geopend.

Installatie van een Urmet deurintercomsysteem

Wanneer u een nieuw deurintercomsysteem laat installeren, wilt u er zeker van zijn dat het systeem nu en in de toekomst goed bij de bewoners van het gebouw past. U heeft daarom baat bij een zo ruim mogelijke keuze en advies. Wij werken met meerdere merken waaronder Urmet. Onze ervaren monteurs hebben een goede ervaring met de installatie van de Urmet monitoren, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken. Dit betekent minimale overlast voor de bewoners van het appartementencomplex en een snelle oplevering van het project.

Urmet intercom storing?

Als uw bestaande Urmet deurintercomsysteem storingen vertoont, kan dat erg vervelend zijn. Wij raden aan om na ongeveer 15 jaar het Urmet intercomsysteem in een appartementencomplex te vervangen. Als u op zoek bent naar een oplossing voor uw verouderde en storingsgevoelige Urmet intercomsysteem in uw appartementencomplex, kunt u ons technisch advies om uw bestaaude Urmet systeem te vervangen. Onze intercom monteurs hebben uitgebreide ervaring met Urmet-apparatuur en kunnen u helpen bij het maken van de beste keuze. Lees meer over een Urmet intercom in storing > 

 

(Urmet) blogs
Bestaande bedrading hergebruiken?

Bestaande bedrading hergebruiken?

Lees artikel
Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Lees artikel