Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124
advies van een intercom specialist

Siedle vervangen of reparatie?

Na ±15 jaar adviseren wij een Siedle deurbel intercomsysteem te vervanging. De audio verbinding en het beeld van de camera worden vaak minder en de kans op een defect neemt toe. Ook zien we dat het aantal storingen en daarmee gepaard gaande reparatiekosten gaan toenemen.

Vervanging van een Siedle deurintercom is dan vaak de beste oplossing. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit vaak niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een Siedle intercomsysteem vraagt specialistische kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen 10 jaar opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Siedle deurintercom installatie vakkundig vervangen , upgraden en eventueel uitbreiden.

Siedle projecten

Stappenplan vervanging Siedle intercom

 1. 1
  Vraag vrijblijvend een offerte aan
 2. 2
  U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
 3. 3
  Onze technisch adviseur komt langs om er zeker van te zijn dat het project goed uitgevoerd kan worden en bespreekt de laatste details
 4. 4
  Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
 5. 5
  Inplannen montagedatum, u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
 6. 6
  Montage. De montage van een deurintercomsysteem gebeurt meestal in één dag
 7. 7
  Onderhoud en garantie

Siedle vervanging specialist

In de loop der jaren zijn veel verschillende type Siedle systemen geplaatst, veel geplaatste series zijn de Siedle Vario, Steel en Classic. Veel geplaatste deurtelefoons zijn de Siedle HTA 811, HTA 711 (1997) HT611 (1991) HT 511 (1986) HT 411 (1982) en de HT 351 (1977). Deze telefoontoestellen zijn +15 jaar oud en adviseren wij te vervangen. Ook komen we vaak de Siedle BVI 750 -01 monitor tegen. Onze monteurs vervangen regelmatig verouderde Siedle systemen en hebben hierdoor veel ervaring en kennis opgebouwd om deze op de juiste manier te vervangen.

Door het volgen van diverse trainingen blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van deurcommunicatie en toegangscontrolesystemen.

Siedle blogs
Bestaande bedrading hergebruiken?

Bestaande bedrading hergebruiken?

Lees artikel
Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Lees artikel
Succesvolle presentatie op het jaarcongres van VVE-belang

Succesvolle presentatie op het jaarcongres van VVE-belang

Lees artikel