Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Siedle deurbel intercom voor 78 appartementen

Amstelveen
78 appartementen
Siedle intercom vervangen

Nieuw Siedle intercomsysteem in de 78 appartementen

Een verouderd SSS Siedle intercomsysteem is binnen drie werkdagen in 78 appartementen vervangen door een nieuw video Siedle intercom systeem. Het appartementencomplex in Amstelveen-Zuid heeft hierdoor een mooie upgrade gekregen.

Siedle intercom
De Siedle VIB 150-0 monitoren zijn vooraf voorgeprogrammeerd, waardoor onze monteurs op de installatiedag onverhinderd aan de slag konden. Door deze goede voorbereiding en duidelijke organisatie met en door de VvE is het systeem binnen drie werkdagen opgeleverd.

Siedle intercom buitenpost

Advies over de mogelijkheden van intercomsystemen

Na het eerste contactmoment met de Vereniging van Eigenaren (VvE) is door Deurintercom B.V. de huidige situatie in kaart gebracht. Op basis van dit onderzoekrapport is de VvE geadviseerd over de mogelijkheden; conform huidige situatie, bekabeling en de wensen getoetst aan het bouwbesluit.

Advies in keuze intercomsysteem
Als VvE wilt u er zeker van zijn dat het systeem zowel nu als in de toekomst past bij de bewoners van het gebouw. De goede ervaringen van het bestaande Siedle systeem, advies van Siedle Nederland en de bekabelingsstructuur zijn voor dit appartementencomplex leidend geweest voor de keuze van een upgrade van het Siedle systeem.

SSS Siedle intercom vervangen

De Siedle VIB 150-0 monitoren

De bestaande Siedle audiofoon is vervangen door de Siedle VIB 150-0 videofoon. Op het 3,5 inch scherm is de bezoeker zichtbaar en kan door de eenvoudige bediening gemakkelijk worden gecommuniceerd met de bezoeker. De bestaande etagebel bij de eigen voordeur van het appartement is wederom aangesloten op de videofoon.

De videofoon is bekend onder:
– Siedle Basic
– Siedle VIB 150-0
– Siedle 200049270

Vergelijkbare referentieprojecten
Bestaande bedrading hergebruiken?

Bestaande bedrading hergebruiken?

Lees artikel
Welk intercomsysteem is geschikt voor uw complex en VvE?

Welk intercomsysteem is geschikt voor uw complex en VvE?

Lees artikel
Wat kost een video intercom systeem met installatie?

Wat kost een video intercom systeem met installatie?

Lees artikel