Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124
BPT intercom appartement

BPT intercom vervangen of reparatie?

Na ±15 jaar adviseren wij een BPT intercomsysteem in een appartementencomplex te vervangen. De bezoekers bij de voordeur is vaak niet goed te verstaan omdat de spreek/luister verbinding minder is geworden en het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande reparatiekosten kunnen gaan toenemen.

Vervanging van een BPT deurbel deurbel intercomsysteem is dan vaak de beste oplossing. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een intercomsysteem vraagt specialistische kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen 10 jaar opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw BPT systeem vakkundig vervangen, upgraden en uitbreiden voor meer comfort en veiligheid.

Renovatie intercom projecten

Stappenplan vervanging BPT intercom

  1. 1
    Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het vervangen van uw BPT intercom systeem
  2. 2
    U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
  3. 3
    Onze technisch adviseur komt langs om er zeker van te zijn dat het project goed uitgevoerd kan worden en bespreekt de laatste details
  4. 4
    Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
  5. 5
    Inplannen montagedatum, u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
  6. 6
    Montage. De montage van een deurintercomsysteem gebeurt meestal in één dag
  7. 7
    Onderhoud en garantie
BPT Videofoon

BPT vervanging specialist

Er zijn veel verschillende type BPT systemen geplaatst in Nederland, veel geplaatste deurtelefoon modellen zijn de BPT Agata en de BPT C/200. Veel geplaatste video monitoren zijn de BPT VMF/200 – VMF/300 de BPT VM/200 – VM/300 en de BPT YVM/200 – YVM/300.

Onze monteurs hebben veel ervaring en specialistische kennis opgebouwd om BPT systemen op de juiste manier te vervangen. Door het volgen van diverse trainingen blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van deurcommunicatie en toegangscontrolesystemen.

BPT intercom storing?

Heeft uw bestaande BPT deurintercomsysteem last van storingen? Dat is vervelend. Wij raden aan om na ongeveer 15 jaar een BPT intercomsysteem in een appartementencomplex te vervangen. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw verouderde en storingsgevoelige intercomsysteem in uw appartementencomplex? Laat u dan adviseren door onze technische experts voor uw volgende intercomvervangingsproject en profiteer van de uitgebreide ervaring van onze monteurs met intercom apparatuur. Lees meer over het omgaan met een storing in uw BPT intercomsysteem >.

 

Blogs
Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Lees artikel
Bestaande bedrading hergebruiken?

Bestaande bedrading hergebruiken?

Lees artikel
Deurbelpaneel en bellentableau op maat; aluminium, messing, rvs

Deurbelpaneel en bellentableau op maat; aluminium, messing, rvs

Lees artikel