Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Deurbelpaneel en bellentableau op maat; aluminium, messing, rvs

Deurintercom (+ 1 meer)

Geschreven door

Hugo Gootjes Deurintercom specialist

Deurintercom ontwerpt en produceert uw intercom paneel op maat in aluminium, messing of RVS

Bij vervanging van uw deurbel intercomsysteem past een standaard modulair bellentableau vaak niet in uw bestaande gevel. Om technische redenen vanwege de afmetingen of om redenen van design. De hoofdentree en de voorgevel zijn het visitekaartje van een gebouw en geeft de bezoeker een eerste indruk. Deurintercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, assembleren en installeren van aluminium, messing en RVS deurbelpanelen op maat.

Uw situatie staat bij ons centraal. Of het nu gaat om een grachtenpand of een appartementencomplex u krijgt een advies op maat. Daarbij kijken wij naar functionaliteit, design en naar uw budget. Een groot voordeel daarbij is dat wij ervaring hebben met verschillende situaties. Van een messing inbouw audio deurbelpaneel met één beldrukkers tot een aluminium audio/video deurbelpaneel met 120 beldrukkers in de gewenste afmetingen. Zo krijgt u de oplossing die het beste past bij uw situatie.

Aluminium bellentableau op maat

Een aluminium paneel met een RVS geborstelde look is het meest toegepaste materiaal voor een  deurbelpanelen, het geeft uw entree een stijlvolle uitstraling. Aluminium is weerbestendig en praktisch onderhoudsvrij. Een aluminium deurbel intercom paneel is geschikt voor zowel een modern als klassiek gebouw.

Messing bellentableau op maat

Messing panelen hebben een exclusieve en stijlvolle uitstraling. Messing leent zich uitstekend voor klassieke en rustieke panden. Messing deurbelpanelen zie je daarom ook veel toegepast in het centrum vam Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.
Onbehandelde deurbelpanelen die veelvuldig gepoetst worden krijgen een diepe glans. Platen die niet gepoetst worden krijgen na verloop van tijd een mooie rustieke verkleuring.
Een messing plaat gaat levenslang mee.

RVS bellentableau op maat

Roestvrijstaal heeft een robuuste uitstraling. Roestvrijstaal is geschikt voor zowel moderne als klassieke gebouwen. RVS is corrosiebestendig en dus uitstekend voor gebruik aan de kust.

Gravering huisnummers

Huisnummers worden in het intercom maatpaneel gegraveerd en zwart ingelakt, waardoor het huisnummer niet weg kan slijten of vervagen.

Naamplaatjes

Op de maatpanelen bevestigen wij verwisselbare (gegraveerde) naamplaatjes in resopal, geanodiseerd aluminium, messing of roestvrijstaal.