Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

IRS (intergrated Residential Systems) vervangen of reparatie?

IRS – Intergrated Residential Systems heeft in het verleden honderden vastgoed- en zorgprojecten voorzien van intelligente woon- en zorgoplossingen. IRS systemen zijn veel toegepast in appartementencomplexen gebouwd in opdracht van Vesteda, Vidomes, ING Vastgoed en Vestia.

Steeds vaker krijgen we de vraag om het huidige IRS systeem te vervangen. Omdat het IRS systeem in de basis is gebaseerd op IP-technologie is dit systeem perfect te vervangen door een modern IP deurintercomsysteem voorzien van de nieuwste technieken.
Het probleemloos vervangen van een IRS systeem vraagt specialistische kennis en ervaring omdat deze systemen vaak vrij complex zijn aangelegd. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw IRS systeem vakkundig vervangen en upgraden.

Renovatie intercom projecten

Stappenplan vervanging IRS intercom

 1. 1
  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het vervangen van uw IRS systeem
 2. 2
  U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
 3. 3
  Onze technisch adviseur komt langs om er zeker van te zijn dat het project goed uitgevoerd kan worden en bespreekt de laatste details
 4. 4
  Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
 5. 5
  Inplannen montagedatum, u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
 6. 6
  Montage. De montage van een deurintercomsysteem gebeurt meestal in één dag
 7. 7
  Onderhoud, service en garantie

IRS vervanging specialist

Het IRS systeem bestaat uit een technische infrastructuur, gebaseerd op IP-technologie (internetprotocol) en een touchscreen bedieningspaneel dat in elke woning is geplaatst. Met dit centrale bedieningspaneel, de IRS Bode, kunnen bewoners alle beschikbare functies en diensten bedienen. Ook de toegangscontrole van het gebouw is geregeld met IRS Comfort & Care.

Steeds vaker krijgen we de vraag om het huidige IRS systeem te vervangen omdat gebouweigenaren af willen van het IRS contract. Onze monteurs vervangen regelmatig IRS deurintercomsystemen en hebben veel ervaring en kennis opgebouwd om deze systemen op de juiste manier te vervangen.

Door het volgen van diverse trainingen blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van deurcommunicatie en toegangscontrolesystemen.

Bitron blogs
Hikvision IP video intercom voor appartementencomplexen

Hikvision IP video intercom voor appartementencomplexen

Lees artikel
Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Lees artikel