Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124
comelit intercom appartement

Comelit intercom installatie of reparatie?

Wij adviseren na ± 15 jaar een Comelit intercom systeem in een appartementencomplex te vervangen. De beeldkwaliteit en de spreek-luister verbinding worden vaak slechter en het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere reparatiekosten gaan toenemen. Dit is de kans om de toegang tot uw gebouw een upgrade te geven en veiliger te maken met bijvoorbeeld het nieuwe moderne krachtige Comelit Mini systeem.

Het probleemloos vervangen van een Comelit deurbel systeem vraagt specialistische kennis en ervaring. Is uw Comelit deurbel intercom aan vervanging toe? Wij adviseren u graag.

Uitgelichte Comelit projecten
Inmeten, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf

Stappenplan vervanging Comelit intercom

 1. 1
  Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw Comelit intercom te vervangen
 2. 2
  U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
 3. 3
  Onze technisch adviseur komt langs om er zeker van te zijn dat het project goed kan worden uitgevoerd en bespreekt de laatste details
 4. 4
  Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
 5. 5
  Inplannen montagedatum, u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
 6. 6
  De montage. De montage van een deurintercomsysteem gebeurt meestal in één dag
 7. 7
  Onderhoud en garantie
Comelit installatie

Comelit specialist voor uw V.v.E.

Door de jaren heen zijn er veel verschillende type Comelit systemen geplaatst in Nederland, veel geplaatste toestellen zijn de Comelit Genius (2006), Comelit Bravo (2005) en de Comelit Okay (1996). Onze monteurs vervangen deze Comelit toestellen regelmatig en hebben veel ervaring en kennis opgebouwd om deze systemen op de juiste manier te vervangen.

Comelit installateur
Het probleemloos vervangen van een Comelit intercom systeem in een appartementencomplex vraagt specialistische kennis en ervaring. Door het volgen van diverse trainingen blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van deurcommunicatie en toegangscontrolesystemen.

Het bedrijf achter de deurbel

Comelit is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van video intercom systemen en toegangscontrolesystemen voor o.a. appartementencomplexen en commerciële complexen. Het bedrijf werd opgericht in 1956 en heeft sindsdien een sterke aanwezigheid opgebouwd in de beveiligings- en communicatie-industrie.

Comelit video intercoms

De Comelit 6701W en Comelit 6721W maken beide deel uit van het Comelit’s video intercom assortiment. Deze Comelit video intercoms zijn uitermate geschikt om een bestaand oud intercom toestel te vervangen. Het belangrijkste verschil tussen deze twee modellen; de 6701W heeft een hoorn en de 6721W is een handsfree model. Veel geplaatste intercoms in appartementen zijn de Comelit Genius (2006), Comelit Bravo (2005) en de Comelit Okay (1996).

Installatie van een Comelit deurintercomsysteem

Wanneer u een nieuw deurintercomsysteem laat installeren, wilt u er zeker van zijn dat het systeem nu en in de toekomst goed bij de bewoners van het gebouw past. U heeft daarom baat bij een zo ruim mogelijke keuze en advies. Wij werken met meerdere merken waaronder Comelit. Onze ervaren monteurs hebben een goede ervaring met de installatie van de Comelit monitoren, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken. Dit betekent minimale overlast voor de bewoners van het appartementencomplex en een snelle oplevering van het project.

Intercom storing?

Heeft u bestaand Comelit deurintercomsysteem een storing? Dat is vervelend. Wij adviseren na ± 15 jaar een Comelit intercom systeem in een appartementencomplex te vervangen. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw verouderde en storinggevoelige intercomsysteem in uw appartementencomplex? Laat u dan adviseren door onze technisch advies voor uw volgende intercomvervangingsproject en profiteer van de goede ervaring van onze monteurs met de Comelit-apparatuur. Lees meer over een Comelit intercom in storing > 

Comelit videofoon prijs

De prijs van een Comelit videofoon is sterk afhankelijk van de huidige bekabeling, keuze uitvoering, de bijhorende randapparatuur en het aantal appartementen wat meedoet met het vervangingsproject. Lees meer in: Wat kost een video intercom systeem met installatie?

Comelit intercom buitenpost

De buitenpost van een Comelit intercom systeem is het deurbelpaneel waar bezoekers bij bijvoorbeeld een appartementencomplex kunnen aanbellen. Een buitenpost bestaat uit een camera, microfoon, luidspreker en belknop(pen). Wanneer een bezoeker op de belknop drukt, is het beeld zichtbaar op de monitor in het appartement, waardoor de bewoner de bezoeker kan zien en ermee kan communiceren. Comelit heeft meerdere type buitenposten; Serie 3ONE6, Switch, Quadra serie, Serie IKALL, Vandalcom en ADAM.

 

(Comelit) blogs
Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Lees artikel
Bestaande bedrading hergebruiken?

Bestaande bedrading hergebruiken?

Lees artikel
Storing aan uw intercomsystemen? Bekijk oplossing!

Storing aan uw intercomsystemen? Bekijk oplossing!

Lees artikel