Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124
Moderniseren en veiligheid verhogen

Intercom systeem vervangen in uw appartementencomplex?

Als vereniging van eigenaren bent u op zoek naar een nieuw deurintercomsysteem of deurbel systeem met camera.

Het vervangen van een deurbel intercomsysteem kan veel meer zijn dan alleen een vernieuwing van de apparatuur. Het is de kans om het systeem te moderniseren en het gebouw beter te beveiligen tegen ongewenst bezoek.

Advies: na ±15 jaar vervangen

Intercom systeem vervangen of reparatie?

Een intercomsysteem is na ± 15 jaar aan vervanging toe. De audioverbinding wordt steeds minder en het beeld van de camera wordt slechter. Het aantal storingen en de daarmee bijkomende reparatiekosten worden hoger. Vervangen van het systeem is dan vaak de beste oplossing.

Het vervangen van een bestaand intercomsysteem met behoud van de bestaande bedrading vraagt specialistische kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen 10 jaar opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw intercomsysteem vakkundig vervangen en upgraden.

Uitgevoerde projecten
Inmeten, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf

Stappenplan

 1. 1
  Offerte aanvraagformulier invullen + foto's huidige situatie
 2. 2
  U ontvangt een offerte + advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
 3. 3
  Onze technisch adviseur komt langs om er zeker van te zijn dat het project goed kan worden uitgevoerd en bespreekt de laatste details
 4. 4
  Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
 5. 5
  Inplannen montagedatum, u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
 6. 6
  De montage van een deurintercomsysteem gebeurt meestal in één dag
 7. 7
  Onderhoud en garantie en blije bewoners

Intercom deurbel vervangen of reparatie?

Bestaande bedrading hergebruiken?

In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van een deurbel intercomsysteem perfect hergebruikt worden om een nieuw digitaal (camera) deurintercomsysteem op aan te sluiten. Als er signaalkabel ligt, hergebruik deze dan is ons advies. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. Vaak is het trekken van nieuwe kabels in een bestaand appartementencomplex erg lastig of zelfs onmogelijk. Gelukkig kunnen wij deurintercomsystemen adviseren die geschikt zijn om aan te sluiten op de “oude” bestaande kabels. Lees meer informatie in ons blog: Bestaande bedrading hergebruiken? 

Professionele deurintercom merken zoals Comelit, Golmar, Siedle ….

Wanneer u een nieuw deurintercomsysteem aanschaft, wilt u er zeker van zijn dat het systeem nu en in de toekomst goed bij de bewoners van het gebouw past. U heeft daarom baat bij een zo ruim mogelijke keuze en advies. Wij installeren en vervangen verschillende professionele intercom merken zoals Golmar, Comelit, Siedle, Urmet, Evercom, Fermax en Atea. Welk merk intercom geschikt is voor uw appartementencomplex hangt af van de huidige situatie, de bestaande bekabeling.

Keuze per bewoner

Vaak is het bij het vervangen van een deurintercomsysteem lastig om alle neuzen binnen de VvE dezelfde kant op te krijgen. Bij Deurintercom B.V. heeft u de mogelijkheid van een gecombineerd systeem waar pér bewoner voor een deurtelefoontoestel/parlofoon (spreek/luister) of monitor/videofoon (spreek/luister/beeld) kan worden gekozen.

Uitgevoerde projecten

Deurintercom B.V. heeft de afgelopen jaren honderden deurintercomsystemen vervangen. Met deze ervaring als intercom installatie bedrijf kunnen wij uw oude intercomsysteem op een juiste en vakkundige wijze vervangen. Wij verrichten installaties van intercoms voor kleinschalige VvE’s (1 t/m 4 en 5 appartementen) tot appartementencomplexen van +100 woningen. Daarnaast verrichten wij installaties voor onder andere bedrijfspanden, woningen, flats en verzorgingstehuizen .

Intercom installatie

Het is belangrijk dat de intercom installatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd op de installatie dag in het appartementencomplex. Omdat de installatie vaak in één dag wordt uitgevoerd en bewoners hiervoor één dag thuis moeten zijn, is een goede voorbereiding heel erg belangrijk. Het intercomsysteem wordt voor de installatie in het appartementencomplex in onze werkplaats voorgeprogrammeerd en getest. Alle monitoren of deurtelefoontoestellen worden genummerd voor de monteurs.

Intercom demonstratie > werkende intercom zien

Wij geloven dat het belangrijk is dat u een goed inzicht krijgt in de functionaliteiten en mogelijkheden van het intercomsysteem, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken die past bij de behoeften van de VvE. Wij hebben daarom demokoffers van de intercom systemen, zodat u het intercomsysteem uitgebreid kan bekijken en al uw vragen kunt stellen. Onze technische intercom adviseurs staan klaar om u te assisteren en eventuele vragen te beantwoorden.

Bestaande bedrading hergebruiken?

Bestaande bedrading hergebruiken?

Lees artikel
Draadloos intercomsysteem appartementencomplex?

Draadloos intercomsysteem appartementencomplex?

Lees artikel
Welk intercomsysteem is geschikt voor uw complex en VvE?

Welk intercomsysteem is geschikt voor uw complex en VvE?

Lees artikel