Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124
Upgrade uw entree

Postkasten vervangen

Wij leveren en monteren postkasten, ook wel briefkasten genoemd, op maat en zijn specialist in het vervangen van bestaande verouderde postkasten in appartementencomplexen. Zowel de montage van de nieuwe postkasten, als de demontage van de oude postkasten nemen wij volledig voor u uit handen.

Wij leveren en monteren postkasten in trespa, zincor, aluminium, RVS (316) en messing.

Fabrikanten: BBK, Vankan, Oostwoud & Renz

Trespa, zincor, aluminium, RVS of messing?

Als leverancier van verschillende merken (BBK, Vankan, Oostwoud & Renz) leveren en monteren wij voor iedere situatie de juiste postkasten en bellentableaus. Iedere fabrikant heeft haar eigen voorkeur en specialisatie in materiaal trespa, zincor, aluminium, RVS (316) of messing. Uw wensen worden door ons binnen de mogelijkheden en naar functionaliteit uitgedacht.

De hoogwaardige materialen en zorgvuldig uitgekozen en solide constructies staan garant voor kwaliteit. Naast RVS kunnen alle onderdelen separaat worden gepoedercoat in elke mogelijke RAL-kleur. Het geheel wordt afgeleverd inclusief naamplaatjes, reclameplaatjes en graveringen van teksten en nummers op de panelen en kasten.

15 jaar ervaring

Postkasten & deurbel intercomsysteem

Vaak zijn de postkasten in een appartementencomplex gecombineerd met een deurbel intercomsysteem. De deurbellen en de camera/spreek luistermodule zijn dan verwerkt in het paneel in de postkasten.

Het meest efficiënt is om de postkasten en het deurbel intercomsysteem gelijktijdig te vervangen. Dit scheelt ook aanzienlijk in de kosten dan wanneer de postkasten apart worden vervangen van het deurbel intercomsysteem.

Postkasten projecten