Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Nieuwe intercom, postkast, deurautomaat & toegangscontrole

Delft
112 appartementen
Deurintercom (+ 3 meer)
Alles in één

Flinke upgrade voor VvE te Delft

Onlangs hebben wij een mooi project afgerond in Delft waarbij we 7 portieken en 112 appartementen een flinke upgrade hebben gegeven.

Werkzaamheden
– 7x vervangen postkast;
– 7x vervangen intercomsysteem;
– 7x montage draaideurautomaat;
– 7x montage toegangscontrolesysteem;
– 112x nieuwe video monitor in het appartement.

Dankzij onze ervaring en prettige samenwerking met de VvE en VvE-beheerder hebben we alles binnen één werkdag per portiek kunnen realiseren. De bewoners zijn zeer tevreden met het resultaat en voelen zich veiliger en comfortabeler bij de toegang tot hun complex.

Intercom vervangen?
gespecialiseerd installatiebedrijf

Alles onder één dak

Als gespecialiseerd installatiebedrijf richten wij ons al 15 jaar op deze nichemarkt in de installatiebranche. Het project in Delft is daar een mooi voorbeeld van.

Allround expertise
Dankzij onze allround expertise heeft VvE maar één aanspreekpunt en zijn de werkzaamheden op elkaar afgestemd. Van het vervangen van het intercomsysteem tot aan de draaideurautomaten en het toegangscontrolesysteem.

Doordat wij het proces volledig geoptimaliseerd hebben, kunnen wij niet alleen een hoogwaardige oplossing bieden, maar ook gunstige investeringskosten voor de opdrachtgever realiseren.

Samenwerken? Offerte aanvragen
Draaideurautomaat

Draaideurautomaat en toegangscontorle

De bestaande deuren in de 7 portieken zijn geautomatiseerd door de installatie van ASSA Abloy draaideurautomaten. Ook zijn de deuren voorzien van nieuwe elektronische vergrendelingen en is een veilig toegangssysteem in de vorm van een “druppel” voor de bewoners gerealiseerd.

Details draaideurautomaat
– Montage elleboogschakelaar;
– Incl. elektronische voorzieningen;
– Montage toegangssysteem;
– Aansluiting op intercom.

Door installatie van de draaideurautomaat met het Evercom toegangssysteem is de toegang eenvoudiger en veiliger geworden: houd de druppel voor en de deurautomaat ontgrendelt en opent de deur automatisch.

Draaideurautomaten

Overzicht werkzaamheden project Delft

Evercom intercomsysteem
De VvE heeft gekozen voor een Evercom intercomsysteem vanwege de specificaties en gebruiksvriendelijke bediening. Met een camera die een beeld van 170 graden vastlegt en een 7 inch monitor, biedt het systeem een ​​duidelijk en gedetailleerd beeld van bezoekers. Bovendien is de bediening van het systeem zeer eenvoudig, waardoor het voor bewoners gemakkelijk te gebruiken is. Door de keuze van het Evercom systeem heeft de VvE de veiligheid, comfort en beveiliging van het appartementencomplex verhoogt.

Details postkast

– Kasten en deuren: Aluminium (RAL7016).
– Kleur trespa: A.25.8.1: Antracietgrijs.
– Gravering naamplaatjes.
– Gravering huisnummers klein.
– Gravering huisnummers groot.
– Geïntegreerde intercom camera module > 170 graden.
– Geïntegreerde beldrukkers.

Oude situatie
Nieuwe situatie

Bestaande bekabeling
Het is vaak niet nodig om de bedrading te vervangen wanneer u al een oud intercomsysteem heeft met bestaande bedrading. Dit kan hergebruikt worden voor het aansluiten van een deurcommunicatiesysteem. Zelfs het aansluiten van een modern systeem kan al op 2 aders van de traditionele bedrading worden gedaan, waardoor u een up-to-date systeem op uw bestaande bedrading kunt hebben. Door het gebruik van bestaande bedrading konden de kosten voor het vervangen van het systeem worden geminimaliseerd en was er minder overlast voor bewoners tijdens het installatieproces.

Detailfoto portiek (klik voor groter)
Nieuwe DM2 monitor in de woning

Opgeleverd binnen één werdag
Met trots kunnen we zeggen dat dit wederom een mooi uitgevoerd vervangingsproject was. Dankzij onze ervaring en de prettige samenwerking met zowel de VvE als de VvE-beheerder, konden wij alles binnen één werkdag per portiek realiseren. De bewoners zijn erg blij met het eindresultaat en voelen zich nu veiliger en comfortabeler bij de toegang tot hun complex.