Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Het bedrijf Deurintercom B.V.

Deurintercom B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van intercomsystemen, toegangscontrole, beveiligingscamera’s, deurautomaten en het monteren van postkasten. Onze klanten zijn woningcorporaties, vastgoedbeheerders en VvE’s en andere installatiebedrijven.

Onze organisatie bestaat uit een binnendienst waar u telefonisch of via e-mail contact kunt opnemen voor het maken van een afspraak, vragen over de planning of het doorgeven van een storing. Verder is er natuurlijk een buitendienst waar het echte werk gebeurt, installatie, service en garantie;

Toegangstechniek & beveiliging

Een team vol kennis en ervaring

Wij installeren toegangstechniek & beveiligingssystemen waarmee wij de toegang tot appartementencomplexen veilig en comfortabel maken. Oplossingen die bewoners en bezoekers dagelijks een veilig en zeker gevoel geven.

Elke dag werken we hard om ervoor te zorgen dat bestaande installaties goed blijven werken, en we houden ons ook bezig met het ontdekken van nieuwe technologieën om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Producten & diensten
Nichemarkt - samenwerken

Specialistische kennis & ervaring

Al 15 jaar richten wij ons op deze nichemarkt in de installatiebranche. Het is onze verantwoordelijkheid dat het toegangssysteem & beveiligingssysteem past bij de bewoner, bezoekers & beheerder van het appartementencomplex.

Omdat niet ieder installatiebedrijf deze specialistische kennis in huis kan hebben, worden wij ook ingezet door installatiebedrijven.

Samenwerken met ons?
Jong team

De kracht van korte lijnen

Ondanks onze groei, handhaven wij onze toewijding aan transparantie en kleinschaligheid. Dit heeft voordelen voor u als klant, aangezien u zo min mogelijk wordt doorgestuurd en vrijwel altijd in contact blijft met dezelfde vertrouwde medewerkers. Voor verkoop heeft u meestal Freek aan de lijn, terwijl Hugo voor de servicebehoeften beschikbaar is.

Dit nauwe klantcontact stelt ons in staat onze klanten beter te leren kennen, korte communicatielijnen te behouden en snel en flexibel in te spelen op uw specifieke wensen. Onze professionele monteurs zijn sterk betrokken bij uw project, en uw serviceverzoeken krijgen de hoogst mogelijke aandacht.