Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124
video intercom systeem

Fermax vervangen of reparatie?

Na ±15 jaar adviseren wij een Fermax intercomsysteem in een appartementencomplex te vervangen. Uw bezoekers bij de voordeur zijn misschien niet goed te verstaan omdat de spreek/luister verbinding minder is geworden en het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande reparatiekosten zullen jaarlijks toenemen.

Vervanging van een Fermax deurbel intercomsysteem is dan vaak de beste oplossing. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een intercomsysteem vraagt specialistische kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen 10 jaar opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Fermax systeem vakkundig vervangen, upgraden en uitbreiden voor meer comfort en veiligheid.

Fermax projecten

Stappenplan vervanging Fermax intercom

 1. 1
  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het vervangen van Fermax systeem
 2. 2
  U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
 3. 3
  Onze technisch adviseur komt langs om er zeker van te zijn dat het project goed uitgevoerd kan worden en bespreekt de laatste details
 4. 4
  Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
 5. 5
  Inplannen montagedatum, u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
 6. 6
  Montage. De montage van een deurintercomsysteem gebeurt meestal in één dag
 7. 7
  Onderhoud en garantie
Advies: na ± 15 jaar vervangen

Fermax vervanging specialist

Er zijn veel verschillende type Fermax systemen geplaatst in Nederland, een veel geplaatste model videofoon is de Fermax Loft 3305 en deurtelefoontoestel Loft 3399 en 3393. Verder komen we de Fermax 2044, 2001 en de Fermax Citymax 8044 regelmatig tegen tijdens vervangingsprojecten. Onze monteurs hebben veel ervaring en specialistische kennis opgebouwd om deze systemen op de juiste manier te vervangen.

Door het volgen van diverse trainingen blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van deurcommunicatie en toegangscontrolesystemen.

Fermax blogs
Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Lees artikel