Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Audio naar audio/video deurintercom

Leidschendam
18 appartementen
Bekijk meer projecten
Comelit Okay vervangen

Comelit Okay audio deurintercomsysteem

In Leidschendam hebben we het oude Comelit Okay spreek/luister intercomsysteem vervangen door een nieuw Evercom spreek/luister camera intercomsysteem. Dit systeem is aangesloten op de bestaande oude bedrading.

Het project bestond uit 3 portieken met ieder 6 appartementen aangesloten op een centrale elektrische toegangsdeur.

  • Beethovenlaan 3 t/m 13 oneven (6 appartementen)
  • Beethovenlaan 15 t/m 25 oneven (6 appartementen)
  • Beethovenlaan 27 t/m 37 oneven (6 appartementen)
Comelit intercom

Waarom een Evercom maatwerk bellentableau?

In de oude situatie was het Comelit audio bellentableau gemonteerd in een sparing in de gevel. Een “verzonken” bellentableau gemonteerd in de gevel is eigenlijk de mooiste oplossing voor entree.

Het nieuwe Evercom camera spreek/luister deurbelpaneel is op maat gemaakt en opnieuw verzonken gemonteerd in de gevel na het verwijderen van het oude Comelit spreek/luister paneel.

Comelit intercom vervangen

Meer veiligheid - Deurintercom met camera

De Comelit Okay deurtelefoon hebben vervangen door een ultraplatte Evercom DM2 monitor met een 7″ beeldscherm. Het Evercom audio/video deurintercomsysteem is een goede oplossing om alleen gewenste bezoekers binnen te laten.

Het totale project hebben we in één dag uitgevoerd om de bewoners en de bestuursleden van de VvE zo min mogelijk te belasten. De communicatie met de eigenaren en huurders van de appartementen liep via het bestuur van de VvE. Door middel van duidelijke communicatie naar de eigenaren en de huurders is het project volgens planning verlopen.