Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124
Evercom deurbel

Evercom; 170° camera en 7 inch touchscreen monitor

Na ± 15 jaar is een deurbel intercomsysteem aan vervanging toe. Het innovatieve Evercom deurintercomsysteem is speciaal ontwikkeld als renovatie systeem en wordt veel toegepast in appartementencomplexen waar het verouderde deurintercomsysteem aan vervanging toe is. Dankzij de 2-draads verbinding kan het Evercom systeem worden aangesloten op de bestaande bekabeling. Perfect voor renovatie dus.

Evercom; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem, waarbij het ontwerp is geïnspireerd op de eenvoud met de functies die passen bij de tijd van nu. Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie.

Evercom projecten

Stappenplan vervanging Evercom intercom

 1. 1
  Vraag vrijblijvend een offerte aan
 2. 2
  U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
 3. 3
  Onze technisch adviseur komt langs om er zeker van te zijn dat het project goed uitgevoerd kan worden en bespreekt de laatste details
 4. 4
  Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
 5. 5
  Inplannen montagedatum, u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
 6. 6
  Montage. De montage van een deurintercomsysteem gebeurt meestal in één dag
 7. 7
  Onderhoud en garantie
Aluminium RVS geslepen look - bellentableau op maat

170° camera en 7" inch touchscreen monitor

De entree en de voorgevel zijn het visitekaartje van een gebouw en geeft de bezoeker een eerste indruk. De Evercom deurbelpanelen zijn voorzien van een groothoeklens met een openingshoek van 170 graden. Hierdoor is de bezoeker in elke hoek van de camera goed zichtbaar. Het deurbelpaneel bevat ingebouwde LED verlichting met sensor. Zodra een bezoeker aanbelt, wordt doormiddel van de sensor bekeken of het te donker is. Zo ja, gaat de LED verlichting branden.

Horen is goed. Zien is veiliger. Een video deurintercom systeem van Evercom betekent een flinke toename aan veiligheid en comfort. Met een Evercom monitoren heeft u zicht op alles wat zich voor de voordeur afspeelt. Als er iemand aanbelt, verschijnt automatisch het beeld van de camera op de 7” inch handsfree monitor.
Door het volgen van diverse trainingen blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van deurcommunicatie en toegangscontrolesystemen.

Evercom blogs
Bestaande bedrading hergebruiken?

Bestaande bedrading hergebruiken?

Lees artikel
Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Lees artikel
Deurbelpaneel en bellentableau op maat; aluminium, messing, rvs

Deurbelpaneel en bellentableau op maat; aluminium, messing, rvs

Lees artikel