Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Ritto vervangen of reparatie?

Na ±15 jaar adviseren wij een Ritto intercomsysteem in een appartementencomplex te vervangen. Uw bezoekers bij de voordeur zijn misschien niet goed te verstaan omdat de spreek/luister verbinding minder is geworden en het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande reparatiekosten zullen jaarlijks toenemen.

Vervanging van een Ritto deurintercomsysteem is dan vaak de beste oplossing. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een intercomsysteem vraagt specialistische kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen 10 jaar opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Ritto systeem vakkundig vervangen, upgraden en uitbreiden voor meer comfort en veiligheid.

Ritto projecten

Stappenplan vervanging Ritto intercom

 1. 1
  Vraag vrijblijvend een offerte aan
 2. 2
  U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
 3. 3
  Onze technisch adviseur komt langs om er zeker van te zijn dat het project goed uitgevoerd kan worden en bespreekt de laatste details
 4. 4
  Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
 5. 5
  Inplannen montagedatum, u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
 6. 6
  Montage. De montage van een deurintercomsysteem gebeurt meestal in één dag
 7. 7
  Onderhoud en garantie

Ritto vervanging specialist

Er zijn veel verschillende type Ritto systemen geplaatst in Nederland, veel geplaatste series zijn de Ritto ELEGANT, Ritto 4816/72 en de Ritto 17816/70. Onze monteurs vervangen bijna wekelijks Ritto systemen in appartementencomplexen en hebben hierdoor veel ervaring en kennis opgebouwd om deze systemen op de juiste manier te vervangen.

Door het volgen van diverse trainingen blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van deurcommunicatie en toegangscontrolesystemen.

Ritto blogs
Bestaande bedrading hergebruiken?

Bestaande bedrading hergebruiken?

Lees artikel
Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Lees artikel