Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Tegui vervangen of reparatie?

Na ±15 jaar adviseren wij een Tegui intercomsysteem in een appartementencomplex te vervangen. Uw bezoekers bij de voordeur zijn misschien niet goed te verstaan omdat de spreek/luister verbinding slechter is geworden en het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande reparatiekosten zullen jaarlijks toenemen.

Vervanging van een Tegui deurbel intercomsysteem is dan vaak de beste oplossing. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een intercomsysteem vraagt specialistische kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen 10 jaar opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Tegui systeem vakkundig vervangen, upgraden en uitbreiden.

Tegui projecten

Stappenplan vervanging Tegui intercom

 1. 1
  Vraag vrijblijvend een offerte aan
 2. 2
  U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
 3. 3
  Onze technisch adviseur komt langs om er zeker van te zijn dat het project goed uitgevoerd kan worden en bespreekt de laatste details
 4. 4
  Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
 5. 5
  Inplannen montagedatum, u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
 6. 6
  Montage. De montage van een deurintercomsysteem gebeurt meestal in één dag
 7. 7
  Onderhoud en garantie

Tegui vervanging specialist

Er zijn veel verschillende type Tegui systemen geplaatst in Nederland, een veel geplaatste videofoon is de Tegui M-72 met een zwart/wit beeldbuis en de Tegui M-72C met een kleuren LCD scherm. Een veel geplaatst deurtelefoontoestel is de Tegui T-72. Onze monteurs hebben veel ervaring en expertise om deze systemen op de juiste manier te vervangen.

Door het volgen van diverse trainingen blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van deurcommunicatie en toegangscontrolesystemen.

(Tegui) blogs
Bestaande bedrading hergebruiken?

Bestaande bedrading hergebruiken?

Lees artikel
Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Lees artikel