Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Brievenbussen en deurbelsysteem vervangen 18 appartementen

Grootebroek
18 appartementen
Golmar Platea vervangen

Golmar Platea 6 draads deurintercomsysteem vervangen

Het appartementencomplex “Regentes” was opgeleverd in 2004 met een Golmar Platea intercomsysteem. Het robuuste intercom systeem dat nog steeds werkzaam was begon gebreken te vertonen. Het beeld van de Golmar CPIVG camera module werd minder en bezoekers bij de voordeur waren steeds slechter te verstaan. Dit was het moment voor de VvE om na 15 jaar het Golmar systeem en de postkasten een upgrade te geven.

intercom vervangen
Oostwoud postkasten

Waarom een postkast frontplaat van trespa?

De verouderde postkasten hebben we gedemonteerd en vervangen door op maat gemaakte Oostwoud postkasten. De postkasten zijn uitgevoerd met een frontplaat van Trepsa volkern en aluminium blank geanodiseerde briefkleppen. De kleur van het frontpaneel is M51.0.2. Urban Grey, deze kleur wordt tegenwoordig veel toegepast.

Trespa is kortgezegd een kunststof plaat opgebouwd uit verschillende natuurlijke ingrediënten. Het wordt gemaakt onder hoge druk en hoge temperatuur. In de kern is het gemaakt van houtvezels en aan beide zijden zijn trespa platen voorzien van een harde toplaag.

Het materiaal is extreem weerbestendig. Zo hebben zon, regen, maar ook zure regen geen invloed op het oppervlak. De Uv-bestendigheid en kleurvastheid zijn zeer hoog. Ook hebben snelle temperatuurwisselingen geen effect op de eigenschappen.

Postkasten vervangen
Golmar Platea vervangen

Golmar 6 draads bus vervangen door Evercom 2 draads bus

Het Golmar Platea systeem hebben we vervangen door een Evercom systeem. Het innovatieve Evercom deurintercomsysteem is speciaal ontwikkeld als renovatie systeem en wordt veel toegepast in appartementencomplexen waar het verouderde deurintercomsysteem aan vervanging toe is. Dankzij de 2-draads verbinding kan het Evercom systeem worden aangesloten op de bestaande bekabeling. Perfect voor renovatie dus.

De Golmar Platea monitor in de 18 appartementen hebben we vervangen door de Evercom DM2 7″ touchscreen handsfree monitor. Samen met de 170 graden camera bij de entreedeur is dit een flinke upgrade qua veiligheid.

Goede medewerking bewoners

Een aantal weken voor de uitvoering zijn de eigenaren en huurders geinformeerd over de vervangings werkzaamheden. De communicatie met de eigenaren en huurders van de appartementen verliep via het bestuur van de VvE. Mede door de goede medewerking van de bewoners hadden we toegang tot alle woningen voor de vervanging van de Golmar toestellen. Hierdoor is het project volgens planning verlopen.