Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Urmet Domus deurbel intercomsysteem vervangen

Den Bosch
4 appartementen
Bekijk meer projecten
Upgrade: van oude Urmet beeldbuis naar Evercom 7'' touchscreen monitor

Urmet Domus deurbel intercomsysteem vervangen?

Vervangen na 15 jaar
Na ongeveer 15 jaar is een Urmet deurintercomsysteem aan vervanging toe. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere onderhoudskosten gaan toenemen.

De oude Urmet Domus monitor hebben we vervangen door een Evercom DM2, een slanke 7″ inch touchscreen monitor. De oude videofoon hing aan de wand in de hal. De bewoners waren erg blij mee met de upgrade omdat de +15 jaar grote oude beeldbuis monitor niet meer paste in het interieur van de meeste woningen.
Dankzij de innovatieve 2-draads bus techniek van het Evercom systeem kon de oude bekabeling hergebruikt worden.

Urmet intercom vervangen of reparatie

Evercom 170 graden camera in maatpaneel

Het verouderde Urmet domus deurbelpaneel hebben we vervangen door een aluminium Evercom DPA camera deurbelpaneel. Het frontpaneel hebben we op maat gemaakt en heeft een camera met een brede openingshoek van 170 graden, LED-signalering en witte LED-nachtverlichting.
De straatnaam en het huisnummer hebben we in het aluminium gegraveerd en zwart ingelakt zodat de gravering niet kan slijten of vervagen.
De naamplaatjes zijn eenvoudig verwisselbaar mochten er bewoners verhuizen. De gegraveerde naamplaatjes zijn op het paneel gemonteerd met kleine M3 RVS (INOX) boutjes. De gegraveerde naamplaatjes kunnen bij ons nabesteld worden.

Nieuw deurbelpaneel

Links: Verouderde Urmet deurbelpaneel. Rechts nieuw Evercom deurbelpaneel