Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Vervanging 18 appartementen – Hoofddorp

Hoofddorp
18 appartementen
Deurintercom (+ 1 meer)
7" touch screen Evercom DM2 monitor

Zien wie er voor de deur staat?

Een mooi voorbeeld van een gemoderniseerd intercom- met een nieuw toegangssysteem in Hoofdorp. Met het vernieuwde Evercom video intercomsysteem heeft dit complex een behoorlijke upgrade gekregen. De bewoners kunnen via de 170° camera kunnen zien wie er voor de deur staat.

De 18 appartementen, gebouwd in 2009, beschikten over een verouderde Golmar Platea monitor. Deze hebben we gedemonteerd en vervangen door een 7″ touch screen Evercom DM2 monitor.

De bewoners van VvE Moderato uit Hoofddorp zijn erg blij dat de toegang tot het appartementencomplex veiliger & comfortabeler is gemaakt met het nieuwe Evercom systeem.

Intercom vervangen
Eenvoudig toegang tot het appartementencomplex

Deur openen met een tag

De VvE heeft gekozen om het systeem uit te breiden met een toegangscontrolesysteem ook wel tag systeem genoemd. Een optie die meer gemak biedt voor de bewoners. Met een tag aan hun sleutelbos, kunnen zij namelijk eenvoudig en snel naar binnen. Handig als je bijvoorbeeld met een tas vol boodschappen voor de deur sta.
Alle deuren die door het systeem worden aangestuurd, zijn automatisch vergrendeld wanneer de deur dicht valt. Iemand zonder een geldige tag krijgt simpelweg geen toegang en staat voor een gesloten deur.

Elektronische toegangscontrole