Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Reparatie van een defect deurbel intercomsysteem in Amsterdam?

Geschreven door

Hugo Gootjes Deurintercom specialist
Veiligheid: Deurintercom met camera

Reparatie of vervangen van uw deurbel installatie in Amsterdam?

85% van de Amsterdamse woningen betreft een appartement. Deurintercom B.V. is bijna dagelijks te vinden in Amsterdam voor het vervanging of repareren van een verouderd of een defect deurbel intercom systeem.

Is uw deurintercomsysteem aan vervanging toe? Vervangen van een intercomsysteem kan meer zijn dan alleen een vervanging. Het is de kans om de toegang tot uw gebouw te verbeteren en de veiligheid te verhogen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren u graag.

intercom vervangen Amsterdam

Meer dan 500 deurbel installaties hebben we vervangen in Amsterdam en iedere week worden dat er meer. Van het vervangen van één deurbel met deurtelefoon langs de gracht tot een verouderde video intercom installatie in een groot appartementencomplex in de Bijlmer. Wij hebben jaren lange ervaring met het vervangen van verouderde deurintercom installaties. Is uw deurintercom systeem aan vervanging toe? Benieuw naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op.

Vervangingsprojecten deurintercom Amsterdam

Veiligheid, zien wie er voor uw deur staat

Oude spreek/luister deurintercomsysteem worden steeds meer vervangen door moderne systemen in Amsterdam. Meer veiligheid binnen de eigen vier wanden wordt voor huiseigenaren steeds belangrijker. Wij adviseren daarom als basis een audio (spreek-luister) intercom systeem te vervangen door een audio/video (spreek-luister-beeld) camera intercom systeem.

Geen hak- en breekwerk

In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor een nieuw deurintercom systeem. Zelfs wanneer er alleen bekabeling van een simpele deurbel aanwezig is, kan deze bekabeling gebruikt worden voor aanleg van een nieuw video deurintercom systeem. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas.

Aluminium, messing en RVS

Iedere entree is anders. Op een grachtenpand komt een messing bellenpaneel goed tot z’n recht terwijl op een kantoorpand een RVS bellenpaneel heel passend kan zijn. Wij maken deurbelpanelen op maat in aluminium, messing en RVS.

Advies en offerte deurbel intercom

Bent u op zoek naar een vervangende spreek/luister deurbel installatie of een vervangende camera spreek/luister deurbel installatie in Amsterdam? Wij maken graag een offerte op maat en komen bij u langs om de situatie op te nemen en uw wensen te bespreken.

Uitgevoerde projecten- Amsterdam