Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124
Afmontage

Renovatieproject: Derde Helmersstraat Amsterdam

Amsterdam
5 appartementen
De toegangstechniek partner voor uw nieuwbouw- en renovatieproject

Advies, begeleiding, montage & garantie

In het prachtige pand met gerenoveerde luxe turnkey appartementen in de Helmersbuurt, Amsterdam hebben we een Evercom video intercomsysteem gemonteerd. Het installatiebedrijf heeft de bekabeling aangelegd volgens het door ons aangeleverde bekabelingsschema.

In de vernieuwde kozijnstijl is een inbouw messing paneel gemonteerd waardoor de portiek een prachtige uitstraling heeft. In de vijf woningen is de designvolle 7″ inch Evercom DM2 monitor gemonteerd, passend bij de strakke en luxe stijl van de appartementen.

Advies over deurbelpaneel, binnenmonitoren & bekabeling

Kosten-, tijdsbeparing en kwaliteitswinst

Na het eerste contact zijn de bouwtekeningen gedeeld en is daarbij advies gegeven over het deurbelpaneel, binnenmonitoren en bekabeling. Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers van het gebouw.

Op basis van het door ons aangeleverde bekabelingschema heeft de elektricien de intercombekabeling gemonteerd. Vervolgens hebben wij de afmontage verricht van het intercomsysteem.

De service & garantie werkzaamheden zijn onderdeel van ons ‘Partner Installateur (B2B) Programma’. Zo hoeft het installatiebedrijf geen nazorg te verlenen en zijn wij verantwoordelijk voor de service & garantie.

Een win-win situatie voor alle betrokken partijen.