Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124
Deurautomaten

Deurintercom B.V. & ASSA ABLOY

ASSA ABLOY is een Zweeds bedrijf dat wereldwijd actief is en gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van toegangsoplossingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en oplossingen waaronder deurautomaten, hang- en sluitwerk, cilinders, sloten en beveiligingssystemen.

Deurintercom B.V. is trots dat we de hoogwaardige deurautomaten van ASSA ABLOY mogen installeren. Onze ervaren en gecertificeerde installateurs hebben uitgebreide kennis en expertise in het installeren van deze deurautomaten, zodat we onze klanten kunnen voorzien van een professionele en betrouwbare installatie.

Wij geloven dat onze samenwerking met ASSA ABLOY ons in staat stelt om onze klanten te voorzien van de best mogelijke deurautomaten die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en kwaliteitseisen.

Projecten met een ASSA ABLOY draaideurautomaat
Inmeten, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf

Stappenplan elektrische deuropener ASSA ABLOY

 1. 1
  Offerte aanvraagformulier invullen + foto's huidige situatie
 2. 2
  U ontvangt een offerte van de deuropener + advies conform de situatie, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit en EN16005 normering
 3. 3
  Onze technisch adviseur komt langs om er zeker van te zijn dat het project goed kan worden uitgevoerd en bespreekt de laatste details
 4. 4
  Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
 5. 5
  Inplannen montagedatum, u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
 6. 6
  De montage van een deuropener systeem gebeurt meestal in één dag
 7. 7
  Onderhoud en garantie en blije bewoners

Er zijn verschillende verschillen tussen de ASSA ABLOY draaideurautomaten SW100, SW200 en SW300.

ASSA ABLOY draaideurautomaat SW100
De SW100 is ontworpen voor entrees in de gezondheidszorg, woonhuizen, kantoren en openbare omgevingen waar een laag geluidsniveau en eenvoudige toegankelijkheid belangrijke factoren zijn. Het heeft een handmatige opening met Servo Assist en is energiezuinig en sterk.

ASSA ABLOY draaideurautomaat SW200
De SW200 heeft een unieke openingshoek van 180 graden en is geschikt voor alle omgevingen. Het is een veilige oplossing voor zowel binnen- als buitendeuren en heeft een elektromechanische deur die zacht opent en sluit, ongeacht het gewicht van de deur en externe omstandigheden zoals wind. Het combineert hoog vermogen met een laag energieverbruik.

ASSA ABLOY draaideurautomaat SW300
De SW300 is een intelligente en krachtige elektromechanische draaideurautomaat met een slank 70 mm ontwerp dat geschikt is voor kleine ruimtes. Het is de perfecte keuze voor entrees met een hoge verkeersintensiteit in de gezondheidszorg, woonhuizen, kantoren en openbare omgevingen waar een laag geluidsniveau en eenvoudige toegankelijkheid van groot belang zijn.

Kortom, de verschillen tussen de ASSA Abloy draaideurautomaten SW100, SW200 en SW300 hebben betrekking op de specifieke toepassingsgebieden, de mate van automatisering, de openingshoek en het ontwerp. Het is belangrijk om de juiste draaideurautomaat te kiezen die past bij de behoeften van uw specifieke entree.

Automatische deuropener appartementencomplex

Automatische deuropener appartementencomplex

Lees artikel
De voor- en nadelen van deurautomaten

De voor- en nadelen van deurautomaten

Lees artikel
Welk intercomsysteem is geschikt voor uw complex en VvE?

Welk intercomsysteem is geschikt voor uw complex en VvE?

Lees artikel