Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Brievenbussen, intercom & toegangscontrole

Naaldwijk
52 appartementen
Deurintercom (+ 2 meer)
Intercom, postkast en toegangscontrole

Binnen één werkdag een upgrade van de portiek en veiligheid

De vier appartementencomplexen met ieder 13 appartementen zijn binnen één werkdag voorzien van een nieuwe postkast, geïntegreerd Evercom deurbel intercomsysteem en een Evercom toegangscontrolesysteem.

Mede door de goede voorbereiding, duidelijke communicatie met en door de VvE hadden we toegang tot alle appartementen op de installatiedag. De installatie heeft ervoor gezorgd dat de portiek weer een mooie uitstraling heeft en beter beveiligd is.

Postkast vervangen VvE?
Golmar deurbel in postkast vervangen

Maatwerk postkasten met deurbel intercom

De vier brievenbussen met het verouderde Golmar Platea intercomsysteem zijn vervangen door maatwerk BBK-postkasten.

De postkasten zijn voorzien van
– Huisnummer-, straatnaam en naamplaatjes-gravering.
– Front: 8mm trespa (kleur: A24.4.1 Staalblauw).
– Kasten en deuren: zinkorstaal (RAL 7031).
– Geïntegreerde Ja/Nee plaatjes onder briefklep.
– Geïntegreerde Evercom intercom camera module.
– Geïntegreerde beldrukkers.

Dankzij afsluitbare kasten aan de binnenzijde van de portiek, hoeven bewoners niet naar buiten om hun post op te halen.

Één partner voor uw portiek

170 graden camera & 7" inch scherm in het appartement

Het bestaande Golmar Platea deurbel systeem is zo’n 14 jaar geleden tijdens de bouw geïnstalleerd. Bewoners klaagden over slecht geluid en beeld op de Golmar videofoon. Een storing in een Golmar Platea systeem kan verschillende oorzaken hebben. Een de defect onderdeel in de Platea videofoon of bellentableau is vaak voorkomende reden. .

In het kader van het MJOP, het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande (hoge) reparatie kosten heeft de VvE besloten om het huidige deurbel systeem en de brievenbussen te vervangen.

Het innovatieve Evercom deurintercomsysteem is speciaal ontwikkeld als renovatie systeem en wordt veel toegepast in appartementencomplexen waar het verouderde intercomsysteem aan vervanging toe is.

Één partner voor uw portiek

Deur openen met de tag - eenvoudiger wordt het niet

Naast de brievenbussen en deurbel-intercomsysteem hebben we ook een elektronisch toegangscontrole geplaatst. Door het elektronisch toegangscontrole systeem bepaalt de VvE wie wanneer toegang heeft tot welke ruimte. Zo creëert dit veiligheid voor de bewoners en bezoekers. Als de druppel over de reader wordt bewogen, wordt de deuropener geactiveerd en gaat de deur open.

Een groot voordeel van het elektronisch systeem is dat bij verlies van de “sleutel” er geen sloten te worden vervangen. Voa lezer een sleutel eenvoudig verijdert en opnieuw toegevoegd.

Toegangscontrole voor uw VvE?

Postkast en deurbel intercom

Wij leveren en monteren postkasten, ook wel briefkasten genoemd, op maat en zijn specialist in het vervangen van bestaande verouderde postkasten in appartementencomplexen. Zowel de montage van de nieuwe postkasten, als de demontage van de oude postkasten nemen wij volledig voor u uit handen.

1. Moet bij een vervangingsproject de gehele postkast / brievenbussen vervangen worden?
Nee, bij het vervangen van het intercomsysteem hoeft niet perse de brievenbussen en postkast vervangen te worden. Vaak is het intercomsysteem wel verwerkt in de frontplaat van de postkast. Door de postkast en belsysteem tegelijkertijd te vernieuwen heeft de VvE een integraal design, één aanspreekpunt en is de portiek weer het visitekaartje voor de aankomende decennia. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw flat? Wij adviseren u graag.

2. Welk deurbel systeem is gemonteerd?
Het bestaande Golmar Platea systeem is vervangen door een Evercom intercom systeem. In de appartementen is de Golmar Platea Videofoon vervangen door een Evercom DM2 monitor. Met een Evercom monitoren heeft u zicht op alles wat zich voor de voordeur afspeelt. Als er iemand aanbelt, verschijnt automatisch het beeld van de camera op de 7” inch handsfree monitor.

3. Van welk materiaal is deze postkast gemaakt?
De postkasten zijn standaard vervaardigd van 1,5 mm dik zincorstaal met een Trespa Meteon frontpaneel. Trespa Meteon is een volkern plaatmateriaal, uitzonderlijk kras- en slijtvast, kleurecht en weerbestendig. We bieden u de keuze uit alle actuele Trespa Meteon kleuren in enkelzijdig decor. Sommige kleuren kunnen in overleg worden geleverd in dubbelzijdig decor. Graveringen in donkere kleuren worden wit ingelegd.

Kleuren:
– Front: 8mm trespa (kleur: A24.4.1 Staalblauw).
– Kasten en deuren: 1.5 mm dik zinkorstaal (RAL 7031).

Vergelijkbare referentieprojecten