Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Video intercom voor 35 appartementen – Leiden

Leiden
35 appartementen
Deurintercom (+ 1 meer)
7" touch screen Evercom DM2 monitor

Zien wie er voor de deur staat?

Een mooi voorbeeld van een gemoderniseerd intercom systeem voor de flat in Leiden. In samenwerking met de VvE heeft de portiek een nieuwe uitstraling gekregen door het vernieuwen van het trespa-paneel met een geïntegreerd Evercom inbouw belpaneel.

Met het vernieuwde Evercom video intercomsysteem heeft dit complex een behoorlijke upgrade gekregen. De bewoners kunnen via de 170° camera kunnen zien wie er voor de deur staat.

De 35 appartementen in Leiden, gebouwd in 2008, beschikten over een verouderde Golmar Platea monitor. Deze hebben we gedemonteerd en vervangen door een 7″ touch screen Evercom DM2 monitor.

Intercom vervangen
Video intercom in flat Leiden

Installatie in één werkdag

De bewoners van VvE Vlietpoort uit Leiden zijn erg blij dat de toegang tot het appartementencomplex veiliger & comfortabeler is gemaakt met het nieuwe Evercom systeem. Naast de video intercom in de flat konden de bewoners ook kiezen voor een digitale deurspion voor de eigen voordeur van het appartement. Met de digitale spion zien de bewoners van de flat direct wie er voor de eigen voordeur deur staat. In combinatie met het video intercom systeem is dit een mooie totaaloplossing voor de appartementen.

Deze video intercom installatie in Leiden is mede door de goede samenwerking met de VvE in één werkdag verricht.