Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124
Openen van een zware entreedeuren wordt eenvoudig

Een draaideurautomaat voor uw appartementencomplex?

Een draaideurautomaat – ook wel automatische deurdranger genoemd – biedt een eenvoudige oplossing voor het automatiseren van bestaande of nieuwe deuren. Vooral in appartementencomplexen biedt een automatische deurdranger een mooi oplossing om langer zelfstandig te kunnen wonen.

Een deurautomaat kan worden aangestuurd door het aanwezige deurintercomsysteem, een tag(lezer), of door gebruik te maken van een afstandsbediening, wandschakelaar, sensor of geheel automatisch op gezette tijden.

Wees voorbereid op de toekomst

Waarom kiezen VvE's voor een draaideurautomaat?

Op vrijwel alle enkele en dubbele deuren kunnen we een draaideurautomaat monteren. Draaideurautomaten nemen een minimale hoeveelheid ruimte in beslag en zorgen voor een goede doorgang. Het is mogelijk bewegingsmelders toe te passen waardoor de deur niet aangeraakt hoeft te worden. Hierdoor zijn draaideurautomaten niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook hygiënisch.

De draaideurautomaat is brandveilig. In geval van stroomuitval kan de deur met de hand worden geopend.

Projecten met deurautomaten
Inmeten, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf

Stappenplan elektrische deuropener installatie

 1. 1
  Offerte aanvraagformulier invullen + foto's huidige situatie
 2. 2
  U ontvangt een offerte van de deuropener + advies conform de situatie, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit en EN16005 normering
 3. 3
  Onze technisch adviseur komt langs om er zeker van te zijn dat het project goed kan worden uitgevoerd en bespreekt de laatste details
 4. 4
  Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
 5. 5
  Inplannen montagedatum, u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
 6. 6
  De montage van een deuropener systeem gebeurt meestal in één dag
 7. 7
  Onderhoud en garantie en blije bewoners
WIj realiseren uw totaaloplossing

Deurautomaten en intercomsystemen

Deurintercom B.V. is gespecialiseerd in het installeren van deurautomaten en het integreren van intercomsystemen. We bieden hoogwaardige deurautomaten van merken zoals ASSA ABLOY, dormakaba en ENTRAX.

Onze professionele installateurs zijn volledig getraind en ervaren in het integreren van professionele intercom merken zoals Golmar, Comelit, Siedle, Urmet, Evercom, Fermax en Atea. Wij zorgen ervoor dat de deurautomaten perfect werken en naadloos samenwerken met uw bestaande intercomsysteem.

Neem vandaag nog contact met ons op voor de beste oplossing voor uw gebouw.

Offerte aanvragen

Automatische deuropener installatie

Onze professionele en ervaren installateurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste deurautomaten voor uw gebouw, of het nu gaat om een kantoorgebouw, winkelcentrum, ziekenhuis, appartementencomplex, school, of een ander soort gebouw. Wij bieden een breed scala aan deurautomaten, waaronder schuifdeurautomaten en draaideurautomaten. Bovendien bieden wij ook een verscheidenheid aan accessoires, zoals sensoren, afstandsbedieningen en toegangscontrolesystemen.

ASSA ABLOY, dormakaba en ENTRAX

Onze deurautomaten van merken zoals ASSA ABLOY, dormakaba en ENTRAX zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om een probleemloze werking te bieden en lang mee te gaan. Ze zijn ook zeer efficiënt en energiezuinig, waardoor u kunt besparen op de energierekening van uw gebouw. Onze monteurs volgen regelmatig trainingen van de fabrikanten waardoor wij de kennis en vaardigheden in huis hebben om u te voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatische deursystemen en veiligheidseisen.

Service en onderhoudscontracten

Een goed functionerende deurautomaat is essentieel voor een soepele en veilige toegang tot uw pand. Door te kiezen voor een onderhoudscontract bij Deurintercom B.V. kunt u erop vertrouwen dat uw deurautomaat altijd in goede conditie verkeert en dat uw bezoekers en gebruikers veilig toegang hebben tot het pand. Door het periodiek onderhoudsplan kunnen wij u bovendien manier sneller van dienst zijn wanneer er toch een storing optreedt.

EN16005 veiligheidsnorm

De EN16005-norm heeft tot doel de veiligheid te verbeteren bij het gebruik van automatische deuren. Onze deuropener installaties voldoen aan de EN16005-norm. U kunt erop vertrouwen dat de deurautomaat veilig en correct wordt geïnstalleerd en onderhouden.

Automatische deuren voor Vereniging van Eigenaren (VVE)

Maak het leven van bewoners en bezoekers gemakkelijker met deurautomaten op maat voor Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Deurintercom B.V. adviseert, installeert en onderhoud deurautomaten voor de specifieke behoeften van jouw VvE.