Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Blije bewoners VvE de Vossenburgh

Voorschoten
41 appartementen
Golmar intercom vervangen

Nieuw intercomsysteem binnen twee dagen

Een verouderd Golmar intercomsysteem is binnen twee werkdagen in de 41 appartementen vervangen door een nieuw BTicino intercom systeem. Het intercom systeem stamde nog uit de periode van 2004/2005, toen het complex werd opgeleverd. Het complex in Voorschoten heeft hierdoor een mooie upgrade gekregen.

Goede voorbereiding
Onze monteurs zorgen ervoor dat de BTicino videofoons van tevoren klaarstaan en getest zijn voordat we op locatie gaan werken. Dankzij deze goede voorbereiding, de duidelijke communicatie met (en door) de VvE en de vaardigheid van onze monteurs, hebben we het BTicino systeem binnen twee werkdagen kunnen opleveren.

storingen intercom

Klachten bestaand systeem aanleiding voor de vervanging

De VvE van het pand in Voorschoten, benaderde ons met klachten over het oude Golmar intercomsysteem. De klachten varieerden van slecht werkende drukkers, slecht videobeeld, tot hoge fluittonen bij het overbrengen van gesprekken. Eén bewoner gaf zelfs aan dat het systeem al jarenlang niet goed werkte.

Van advies tot installatie
Na het eerste contactmoment met de Vereniging van Eigenaren (VvE) is de huidige situatie in kaart gebracht en zijn de mogelijkheden besproken. Als VvE wilt u er zeker van zijn dat het systeem zowel nu als in de toekomst past bij de bewoners van het gebouw.

De bestaande bekabelingsstructuur is door middel van een bekabelingsonderzoek in kaart gebracht, wat de leidraad vormde voor de keuze van het BTicino systeem.

Golmar intercom vervangen door BTicino intercom

BTicnio video monitor in de appartementen

De bestaande Golmar Platea videofoon is vervangen door de BTicino classe 100 videofoon. De bewoners genieten van een goede communicatie met hun bezoekers. De problemen met slechte aansluitingen en defecte drukkers behoren definitief tot het verleden. De bestaande etagebel bij de eigen voordeur van het appartement is werderom aangesloten op de videofoon.

De videofoon is bekend onder:
– BTicino classe 100 videofoon;
– BTicino BT344652;
– BTicino V16B;
– BTicino M-50b.

maatwerk deurbelpaneel

BTicnio camera spreek/luister deurbelpaneel

Het nieuwe BTicino intercomsysteem heeft niet alleen de functionaliteit van het systeem verbeterd, maar ook het esthetische aspect van het complex versterkt. Het deurbelpaneel waar de bezoekers aanbellen is vervangen door een nieuw maatwerk deurbelpaneel.

Highlights:
– Geïntegreerde camera
– Extra gravering straatnaam
– Nieuw cilinderfront
– Voorbereid op toegangscontrole

Vergelijkbare referentieprojecten