Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Succesvolle presentatie op het jaarcongres van VVE-belang

Geschreven door

Hugo Gootjes Deurintercom specialist
VvE Belang - informatiebijeenkomst

Belangenorganisatie voor VvE's en appartementseigenaren

Elk jaar organiseert VvE Belang informatiebijeenkomsten in een aantal plaatsen, verspreid over het land.
Bezoeker kunnen interessante lezingen bijwonen en deelnemen aan workshops voor appartementseigenaars en bestuurders van VvE’s.

Wij waren dit jaar aanwezig op het VvE jaarcongres in Nieuwegein en de VvE informatiebijeenkomst in de expo Haarlemmermeer. Belangstellenden konden zich laten informeren over het vervangen van een bestaand deurintercomsysteem in een appartementencomplex.

Bestaande appartementencomlexen

Deurintercom installatie, reparatie of vervangen?

Tijdens deze dagen heeft Deurintercom B.V. verschillende merken deurintercomsystemen onder de aandacht gebracht. Met 1.100 bezoekers op het jaarcongres in Nieuwegein en 800 bezoeker op de informatiebijeenkomst in de Haarlemmermeer zijn beide informatiebijeenkomsten goed bezocht.

Veel interesse was er voor het vervangen een intercomsysteem in een appartementencomplex met behoud van de bestaande bedrading. Dit is mogelijk!
Wij adviseren na circa 15 jaar een deurintercomsysteem te vervangen. Vervangen van een intercomsysteem kan meer zijn dan alleen een vervanging. Het is de kans om de toegang tot het gebouw te verbeteren en de veiligheid te verhogen.

Intercom vervangen

Uitgevoerde vervangingsprojecten

Daarnaast hebben we VvE leden ontmoet waar we het deurintercomsysteem in het appartementencomplex hebben vervangen. Bekijk onderstaand een aantal uitgevoerde vervangings-projecten.

Welk merk deurintercomsysteem?

Er zijn heel veel verschillende merken deurintercomsystemen. Wanneer u een nieuw deurintercomsysteem aanschaft, wilt u er zeker van zijn dat het systeem nu en in de toekomst goed bij de bewoners van het gebouw past. Wij werken uitsluitend met professionele deurintercom merken zoals Golmar, Comelit, Siedle, Evercom, Urmet, Fermax en Atea.

Uitgevoerde projecten