Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Upgrade: Siedle deurtelefoon – Comelit videofoon

Intercom Haarlem vervangen

Vervanging Siedle deurintercomsysteem 48 appartementen Haarlem

Om de ingang van het complex te verfraaien is een op maat gemaakt aluminium deurbelpaneel geplaatst. In het nieuwe bellentableau zijn de graveringen zwart ingelakt zodat deze niet vervagen of slijten. Er is LED paneelverlichting geïntegreerd in het deurbelpaneel zodat de huisnummer en naamplaatjes in het donker goed leesbaar zijn.

Er is gekozen voor een Comelit 4680C kleuren camera in het bellentableau waarmee bezoekers perfect in beeld worden gebracht. Een bijkomend voordeel van de camera in het deurbelpaneel is dat camera’s een preventieve werking hebben. Camera’s schrikken af! Het Comelit audio/video deurintercomsysteem betekend daarom een flinke upgrade. Bent u ook geïnteresseerd om uw deurintercomsysteem te vernieuwen, neem dan gerust contact met ons op.

Siedle intercom
Comelit intercom in Haarlem

Siedle HTA 711 deurtelefoon naar Comelit MINI 6721W

Intercomsystemen vervangen doen wij al 10 jaar; met ons team van ervaren monteurs hebben we dit project in één werkdag uitgevoerd. Het gehele traject van offerte aanvraag tot installatie betrof slechts 7 weken. Een mooi prestatie waarbij de bewoners van het appartementencomplex in Haarlem heel blij zijn met het prachtige eindresultaat. De communicatie met de eigenaren en huurders van de appartementen verliep via het bestuur van de VvE.

Intercom vervangen
Intercom vervangen Haarlem

Advies

Deurintercom B.V. levert en installeert verschillende professionele merken, welk merk voor uw situatie het beste is hangt af van de situatie en de bekabeling. In de meeste gevallen kan de oude aanwezige bekabeling (her)gebruikt worden voor het aansluiten van een nieuw deurintercomsysteem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u.

Comelit 6721W monitor handsfree

Het Siedle deurtelefoontoestel in de appartementen hebben we vervangen door de Comelit 6721W monitor (zonder hoorn).