Audio naar audio/video deurintercom

In Leidschendam hebben we een nieuw Evercom deurintercomsysteem geïnstalleerd en aangesloten op de bestaande bedrading.


Comelit Okay audio deurintercomsysteem

Het project bestond uit 3 portieken met ieder 6 appartementen aagesloten op een centrale toegangsdeur.

  • Beethovenlaan 3 t/m 13 Leidschendam - 6 appartementen                                                                   
  • Beethovenlaan 3 t/m 13 Leidschendam - 6 appartementen                                                                 
  • Beethovenlaan 3 t/m 13 Leidschendam - 6 appartementen                       

Het totale project hebben we in één dag uitgevoerd om de bewoners en de bestuursleden van de V.v.E. zo min mogelijk te belasten. De communicatie met de eigenaren en huurders van de appartementen liep via het bestuur van de V.v.E. in samenwerking met ons. Door middel van duidelijke communicatie naar de eigenaren en de huurders is het project volgens planning verlopen.

Veiligheid begint bij de voordeur. Goede toegangscontrole is daarom onmisbaar als het gaat om het bewaken van eigendommen en de veiligheid van de bewoners. Het Evercom audio/video deurintercom is in dit klein schalige appartementencomplex een erg goede oplossing om alleen gewenste bezoekers binnen te laten.

Een bijkomend voordeel van de camera in het deurbelpaneel is dat camera’s een preventieve werking hebben. Camera’s schrikken af! Een Evercom audio/video deurintercomsysteem betekend daarom een flinke upgrade. 

videofoon amsterdam

Waarom Evercom? 

Deurintercom heeft een offerte aangeboden met een Evercom deurintercomsysteem om de volgende redenen.

  • In de oude situatie was een inbouw spreek/luister paneel in een sparing in de stenen muur gebouwd. Het Evercom camera spreek/luister deurbelpaneel is op maat gemaakt en is verzonken gemonteerd in de muur na het verwijderen van het oude Comelit spreek/luister paneel.
  • 7" inch ultraplatte design videofoon, Evercom DM1
  • Camera groothoeklens met een openingshoek 170 graden

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken, welk merk voor uw situatie het beste is hangt af van de situatie en de bekabeling. In de meeste gevallen kan de oude aanwezige bekabeling (her)gebruikt worden voor het aansluiten van een nieuw deurintercomsysteem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.