BTicino maatwerk in Amsterdam

Messing buitenpaneel

bticino amsterdam

Een maatwerk messing BTicino deurbelpaneel met BTicino monitoren op de Singel in Amsterdam. Een aantal bewoners van dit rijksmonument kunnen overal ter wereld zien wie er thuis aanbelt op hun smartphone of tablet met de BTicino App.

Messing

Voor het rijksmonument "De Luypaert" hebben we een klassiek messing deurbelpaneel ontworpen.
We hebben gekozen voor ongelakt messing. Ongelakt messing kan glimmend gehouden worden door te poetsen of kan langzaam dof en donkerder worden (patineren) wanneer er niet gepoetst wordt.

Wanneer een ogelakt messing deurbelpaneel niet wordt gepoetst zal deze door de tijd heen donkerder worden en door het gebruik een doorleefde glans krijgen op de plaatsen waar het vastgepakt wordt. Prachtig!

Op je smartphone, waar ook ter wereld, zien wie er thuis aanbelt

Op je smartphone, waar ook ter wereld, zien wie er thuis aanbelt, met de bezoeker praten en de deur open doen? Het kan met de BTicino Classe 300 X13E monitor die wij in een aantal woningen hebben geplaatst. De bewoner wordt op zijn eigen smartphone gebeld als er iemand aanbelt. 

In het kort

• Het 17 jaar oude Golmar Shiner deurintercomsysteem met 7 appartementen aangesloten op één centrale entreedeur was aan vervanging toe.
• Het nieuwe BTicino systeem is aangesloten op de "oude" bekabeling.

Werkzaamheden in het kort

➢ Het verouderde Golmar deurbelpaneel is gedemonteerd.
➢ We hebben het op maat gemaakte BTicino messing deurbelpaneel geplaatst op de plaats van het verouderde Golmar deurbelpaneel.
➢ De Golmar netvoeding is vervangen door een BTicino netvoeding.
➢ De bestaande Golmar Shiner 90 monitoren in de appartementen zijn vervangen door een BTicino Classe 300 V13E handsfree binnenpost met 7-inch kleurenbeeldscherm of een BTicino Classe 300 X13E WIFI handsfree binnenpost met 7-inch kleurenbeeldscherm.
➢ De elektrische deuropener was nog in prima conditie en hebben we aangesloten op het nieuwe systeem.

amsterdam bticino

Keuze per bewoner voor een WIFi monitor

De V.v.E. nam de kosten voor het gehele systeem en een BTicino Classe 300 V13E monitor voor haar rekening. Bewoners konden individueel tegen een meerprijs kiezen voor een BTicino Classe 300 X13E WIFI monitor.

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken, welk merk voor uw situatie het beste is hangt af van de situatie en de bekabeling. In de meeste gevallen kan de oude aanwezige bekabeling (her)gebruikt worden voor het aansluiten van een nieuw deurintercomsysteem. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.