Comelit gekoppelde deurbelpanelen op maat

Op de Van Eeghenstraat in Amsterdam hebben we twee luxe appartementen voorzien van een prachtig Comelit deurintercomsysteem.

Na de situatie opgenomen te hebben op de Van Eeghenstraat hebben hebben wij een duidelijke offerte opgesteld. De opdrachtgever wilde inbouw deurbelpanelen weggewerkt in de muur, inbouwmontage is de elegantste manier om een deurbelpaneel bij de entree te plaatsen. Met een paneeldikte van 2 of 3 millimeter kan een paneel volledig verzonken worden gemonteerd in de muur.

Er was een centrale entreedeur voor de toegang tot de centrale hal waar een deurbelpaneel met 2 beldrukkers gemonteerd moest worden. In de hal moest een deurbelpaneel met 1 beldrukker gemonteerd worden voor de entreedeur naar het appartement op de eerste etage.

Wij adviseerde in deze situatie elegante witte handsfree monitoren te plaatsen in de appartementen.
Het project hebben we uitgevoerd in 1 dag. Mede door een goede samenwerking met aannemer is het project goed en volgens de planning verlopen.

Twee deurbelpanelen aluminium deurbelpanelen op maat

Comelit intercom

Aluminium geeft uw entree een stijlvolle uitstraling
De deurbelpanelen hebben een massieve twee millimeter dikke geanodiseerde aluminium frontpaneel. Aluminium is weerbestendig en praktisch onderhoudsvrij. Een aluminium deurbelpaneel is geschikt voor zowel een modern als klassiek gebouw.

Vlakke inbouw
Inbouwmontage is de elegantste manier om een deurbelpaneel bij de entree te plaatsen. Met een paneeldikte van 3 millimeter is het deurbelpaneel verzonken gemonteerd in de muur.

Gravering huisnummers
De huisnummers zijn in het deurbelpaneel gegraveerd en zwart ingelakt, waardoor het huisnummer niet weg kan slijten of vervagen.

Naamplaatjes
De deurbelpanelen zijn voorzien van verwisselbare res0pal naamplaatjes. De naamplaatjes zijn op het paneel gemonteerd met kleine M3 RVS (INOX) boutjes.

Techniek
De deurbelpanelen zijn voorzien van een Comelit 4680C camera spreek-luister module. De Comelit 4680C module heeft 1/4”-groothoekcamera met kleuren-CCD. Digitale spraaksturing met echo-onderdrukking, waterdichte luidspreker, elekret-microfoon en volumeregeling van de luidspreker. Akoestische en visuele signaleringen voor de diverse programmeerbare functies. Deuropener met timer en signalering 'deur open'.
Het deurbelpaneel bevat ook ingebouwde LED verlichting met sensor. Als iemand aanbelt, wordt doormiddel van de sensor bekeken of het te donker is. Zo ja, gaat de LED verlichting branden.

Werkzaamheden:

  • Monteren van twee aluminium inbouw deurbelpanelen op maat voorzien van een Comelit 4680C iKall camera spreek/luistermodule.
  • Koppelen van de twee deurbelpanelen.
  • Monteren van de netvoeding Comelit 1595.
  • In de appartementen hebben we zes stuks Comelit 6721W Mini kleurenmonitor handsfree geplaatst.
  • Monteren aansluiten van twee elektrische deuropeners.

amsterdam deurbel

Bovenstaande afbeelding: Comelit 4680C iKall camera spreek/luistermodule ingebouwd in een op maat gemaakt aluminium deurbel paneel.