Vervanging 18 appartementen Amsterdam

Op de Sarphatikade in Amsterdam heeft Deurintercom een nieuw Evercom deurintercomsysteem geïnstalleerd en aangesloten op de bestaande bedrading.


BPT videofoon deurintercomsysteen

Het project bestond uit 4 maal een te verangen BPT deurintercomsysteem. 

  • Sarphatiekade 1A t/m 1C en 2A t/m 2E Amsterdam – 8 appartementen                                                                   
  • Sarphatiekade 3A t/m 3C en 5B 5C Amsterdam - 5 appartementen                                                                 
  • Sarphatiekade 5A Amsterdam – 1 appartementen
  • Sarphatiestraat 14R t/m 14U Amsterdam – 4 appartementen                         

De positieve reactie na de oplevering van het bestuur van V.v.E. Amstelhouse was erg leuk om te horen. De communicatie met de eigenaren en huurders van de appartementen liep via het bestuur van de V.v.E. in samenwerking met Deurintercom. Door middel van duidelijke communicatie naar de eigenaren en de huurders is het project volgens de planning verlopen.

De  bewoners waren tijdens de montage direct erg enthousiast over de stijlvolle Evercom DM1 monitor. De oude BPT videofoon was 20 jaar terug een luxe monitor maar erg groot en niet meer van deze tijd. De Evercom DM1 monitor was daarom een flinke upgrade. 

videofoon amsterdam

Waarom Evercom? 

Deurintercom heeft een offerte aangeboden met een Evercom deurintercomsysteem en een offerte met een BTicino deurintercomsysteem.  V.v.E. Amstelhouse I heeft tijdens de algemene ledenvergadering voor een Evercom deurintercomsysteen gekozen om de volgende redenen:

  • 7" inch ultraplatte design videofoon, Evercom DM1
  • Camera groothoeklens met een openingshoek 170 graden
  • Het Evercom camera spreek/luister paneel is op maat gemaakt en overlapt het gat in het bellenpaneel na het verwijderen van het oude BPT camera spreek/luister paneel.

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken, welk merk voor uw situatie het beste is hangt af van de situatie en de bekabeling. In de meeste gevallen kan de oude aanwezige bekabeling (her)gebruikt worden voor het aansluiten van een nieuw deurintercomsysteem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.