Vervanging 48 appartementen Haarlem

Deurintercom heeft een intercom vervangingsproject uitgevoerd in Haarlem. Een op maat gemaakt LED camera deurbelpaneel met zwart ingelakte graveringen met Comelit Mini monitoren.

Installatie buitenpaneel

bellentableau video intercom installateur comelit

Upgrade: Intercom met camera en LED deurbelpaneel verlichting

Het gebouw ‘Sterflat’ heeft 48 appartementen waarbij de bewoners een gezamenlijke ingang delen. In de oude situatie belden bezoekers aan op het Siedle deurbelpaneel, bewoners konden spreken/luisteren met de bezoekers en de deuropenenen met de Siedle HTA 711 deurtelefoon. De V.v.E. kreeg de laatste jaren steeds vaker meldingen dat het systeem niet meer goed functioneerde. Om de veiligheid te vergroten wensten de bewoners een deurintercomsysteem met camera, zodat ze kunnen zien wie voor de voordeur staat. Daarom is er gekozen om het deurintercomsysteem een upgrade te geven naar audio/video deurintercomsysteem.

Offerte aanvraag, foto's

De V.v.E. had via de website een offerte aangevraagd, waarbij direct foto’s van het Siedle deurbel(intercom)systeem waren meegestuurd. Aan de hand van de foto's hebben onze technisch adviseurs een offerte op maat opgesteld de wensen van de V.v.E. zijn na een telefonisch overleg met het bestuur in de offerte verwerkt. Zo diende het deurbelpaneel bij de ingang te worden opgeknapt en diende het systeem voor zowel jonge als de oudere gebruikers geschikt te zijn.

Nieuwe situatie

bellentableau video intercom nieuwe situatie

Het nieuwe op maat gemaakte belpaneel met LED verlichting

Gravering zwart ingelakt en LED verlichting

Om de ingang van het complex te verfraaien is een op maat gemaakt aluminium deurbelpaneel geplaatst. In het nieuwe bellentableau zijn de graveringen zwart ingelakt zodat deze niet vervagen of slijten. Er is LED paneelverlichting geïntegreerd in het deurbelpaneel zodat de huisnummer en naamplaatjes in het donker goed leesbaar zijn.

Er is gekozen voor een Comelit 4681C kleuren camera in het bellentableau waarmee bezoekers perfect in beeld worden gebracht. Een bijkomend voordeel van de camera in het deurbelpaneel is dat camera’s een preventieve werking hebben. Camera’s schrikken af! Het Comelit audio/video deurintercomsysteem betekend daarom een flinke upgrade. Bent u ook geïnteresseerd om uw deurintercomsysteem te verneiuwen, neem dan gerust contact met ons op.

Deurbelpaneel op maat intercom

Siedle HTA 711 deurtelefoon naar Comelit MINI 6721W

Intercomsystemen vervangen doen wij al 10 jaar; met ons team van ervaren monteurs is dit project in één werkdag uitgevoerd. Het gehele traject van offerte aanvraag tot installatie betrof slechts 7 weken. Een mooi prestatie waarbij de V.v.E. zeer tevreden is met het prachtige eindresultaat. De communicatie met de eigenaren en huurders van de appartementen verliep via het bestuur van de V.v.E. in samenwerking met ons.

Bevestigen van monitor aan muur

Comelit bevestigen van monitor

Als laatste wordt de monitor bevestigd op de achterplaat

Advies

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken, welk merk voor uw situatie het beste is hangt af van de situatie en de bekabeling. In de meeste gevallen kan de oude aanwezige bekabeling (her)gebruikt worden voor het aansluiten van een nieuw deurintercomsysteem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u.

intercom deurbelpaneel