Messing video deurbel intercom Amsterdam vervangen

Om de situatie bij de centrale voordeur beter te beveiligen heeft V.v.E. Keizersgracht 20 te Amsterdam gekozen voor een deurbel intercomsysteem met camera.

Bent u ook opzoek naar een vervanging van uw intercom? Bekijk dan onze informatiepagina betreft het vervangen van uw intercom!

Via de Golmar Tekna V2Plus monitor kan er gekeken worden wie er zich voor de deur staat. Een deurcamera heeft echter nog meer voordelen. Door middel van een deurcamera kunt u via een scherm een duidelijk beeld krijgen van uw bezoeker. Is het een bekende die aanbelt? Dan weet u dat u de deur gewoon veilig kunt openen. Herkent u de persoon niet via het scherm van de deurcamera en vertrouwt u het niet? Dan kan ervoor gekozen worden om de deur gesloten te houden. Zo eenvoudig is het.

Oude situatie

  • Golmar spreek-luister deurbel installatie met 4 appartementen aangesloten op een centrale voordeur.

deurbel amsterdam golmar

Werkzaamheden:

  • Het bestaande deurbel paneel hebben we vervangen door een messing camera spreek/luister paneel voorzien van een Golmar CCD camera met auto iris, auto focus en ondersteunde LED nachtverlichting.
  • Het paneel hebben we op maat gemaakt, de huisnummers zijn in het paneel gegraveerd en zwart gevuld.
  • Alle installatie delen zijn vervangen behoudens de bekabeling.
  • De bestaande monitoren zijn vervangen door een Golmar TEKNA V2Plus TFT kleuren monitor.

Installateur deurbel intercom Amsterdam

Oude situatie: Een Vercoma messing spreek-luister deurbelpaneel met Golmar T-810B telefoontoestellen in de appartementen.