Informatie over coronavirus (COVID-19)

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom houden we bij Deurintercom B.V. de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Succesvolle presentatie op het jaarcongres van VVE-belang

Deurintercom was aanwezig op het VvE jaarcongres in Nieuwegein en de VvE informatiebijeenkomst in Amsterdam. De bijeenkomsten zijn georganiseerd door VVE-belang, de belangenorganisatie voor VvE's en appartementseigenaren.

Kantoor gesloten feestdagen 

In verband met de feestdagen is ons kantoor gesloten vanaf maandag 25 december 2017 tot en met vrijdag 5 januari 2018. Webwinkel orders worden wel verwerkt. Maandag 8 januari 2018 zijn we weer bereikbaar.

Postkast met geïntegreerd deurintercom systeem

De postkast van een appartementencomplex bestaat uit alle brievenbussen en een belpaneel met de deurbel van elk appartement. Als het complex al een intercom systeem heeft zit deze hier vaak in verwerkt.

WIFI deurbel monitor voor appartementencomplexen

BTicino CLASSE 300 X13E, WIFI, 3G/4G

Eindelijk is er een 2-draads deurbel intercomsysteem leverbaar met de mogelijkheid om de centrale entreedeur van uw appartementencomplex te bedienen vanaf uw smartphone/tablet.