Golmar Shiner 90 systeem vervangen - Deurintercom B.V.

Tienduizenden Shiner 90 monitoren zijn van 1995 tot 2004 door heel Nederland geplaatst. De Golmar Shiner 90 monitor was de eerste monitor op de Nederlandse markt met een bus bekabeling.

Vanaf de introductie in 1995 was de Golmar serie 90 video een groot succes, het was het meest toegepaste video deurintercom systeem in de gestapelde woningbouw. In 2004 kwam Golmar met een vernieuwde lijn en werd de serie "90" opgevolgd.

Stappenplan vervanging Golmar serie 90:

  • Offerte aanvragen
  • U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
  • Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
  • Inplannen montagedatum en u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
  • Montage
  • Service en Garantie

golmar shiner vervangen

Vervangings projecten Golmar Shiner systeem:

golmar shiner vervangen

Golmar Shiner systeem vervangen na ± 15 jaar

Na gemiddeld 15 jaar adviseren wij een Golmar Shiner intercomsysteem te vervangen. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere onderhoudskosten gaan toenemen. Vervanging van een Golmar Shiner systeem is dan veelal de beste remedie. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een Golmar intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Golmar intercom systeem vakkundig vervangen

Bestaande bedrading

De bekabeling van het oude Golmar Shiner 90 intercom systeem kan heel goed gebruikt worden voor het aansluiten van een nieuw deurintercomsysteem.

Golmar Tekna 90 Color/HZ/2H € 510,98

Golmar heeft een monitor ontwikkeld met de "oude" 90 bus techniek in een modern jasje. De Golmar Tekna 90 Color/HZ/2H is 1:1 uitwisselbaar met de "oude" Golmar Shiner 90 en is standaard voorzien van een kleurenbeeldscherm. Net zoals u gewent bent bij uw oude Golmar monitor, behoudt u bij dit systeem de mogelijkheden van de Golmar Shiner 90 monitor. Zoals de oproep ontvangen, de deur openen, een zelfoproep (alleen indien deze optie is geactiveerd), oproepen vanaf de etage beldrukker en het aansluiten van optionele apparaten.

Eén monitor vervangen of het gehele systeem vervangen?

Steeds vaker wordt ons de vraag gesteld om één Golmar Shiner 90 monitor te vervangen in een appartementencomplex. De vraag is of het wel verstandig is om te investeren in een oud Golmar Shiner 90 systeem dat aan het eind van haar technische levensduur is. Een Golmar Tekna 90 Color/HZ/2H monitor is ontwikkeld met de "oude" 90 bus techniek in een modern jasje en kan niet worden gebruikt in een nieuw systeem. De prijs voor een Golmar Tekna 90 Color/HZ/2H monitor bedraagt € 510,98. Vaak is het een stuk voordeliger om het gehele deurintercomsysteem te vervangen.

De eerste serie Golmar Shiner 90 monitoren werden aangesloten met coax bekabeling. Hiervoor leverde Vercoma speciale combi-kabels met geïntegreerde coax voor het beeld. Ook deze combi-kabels kunnen we heel goed gebruiken voor het aansluiten van een nieuw modern deurintercomsysteem.

Download hier de Golmar Shiner 90 gebruikershandleiding PDF.