Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Vervanging messing deurbel intercomsysteem

Amsterdam
19 appartementen
Messing intercom deubelpaneel met camera

Nieuwe Golmar video deurintercomsysteem

Het verouderde Golmar audio deurintercomsysteem in Amsterdam werkte na 17 jaar niet meer naar behoren.
De deurbellen van een aantal appartementen hadden storing, de bezoeker bij de voordeur waren niet goed te verstaan en de elektrische deuropener weigerde zo nu en dan. Tijd dus voor een nieuw Golmar intercomsysteem.

Upgrade Golmar audio > Golmar audio/video

Werkzaamheden vervangingsproject

Dit was het moment om het gebouw veiliger te maken en te beschermen tegen ongewenste gasten. De VvE wilde graag een camera in het nieuwe messing bellentableau en monitor in de woning. De bewoners kunnen nu op de Golmar Tekna monitor in de woning zien wie er voor de deur staat.

Het Vercoma bellentableau en de deurtelefoontoestellen in de 19 appartementen hebben we vervangen.
Alle componenten van het bestaande deurintercomsysteem zijn vervangen en het nieuwe systeem is aangesloten op de bestaande bedrading.

Golmar Tekna

Golmar T-810B deurtelefoon > Golmar Tekna monitor

Werkzaamheden

  • Het bestaande Golmar Vercoma messing spreek/luister paneel is vervangen door een op maat gemaakt messing Golmar kleuren CCD camera spreek/luister paneel met auto-iris, auto focus en ondersteunende LED nacht verlichting.
  • De huisnummers zijn naast de beldrukkers in het paneel gegraveerd en zwart gevuld. Het paneel is voorzien van 19 messing naamplaatjes gemonteerd met messing m3 schroefjes.
  • De centrale entreedeur kan worden aangestuurd door de Golmar TEKNA V2Plus TFT Color en kan worden geopend met de sleutel zoals al het geval was.
  • De bestaande Golmar telefoontoestellen in de appartementen zijn vervangen door een Golmar TEKNA V2Plus TFT Color monitor.
  • Alle installatie delen zijn vervangen behoudens de bekabeling. Geen hak en breekwerk.
Uitgevoerde projecten