Toegangstechniek & beveiliging
0226-344166

Messing intercom, postkast & camerabeveiliging

Amsterdam
16 appartementen
Deurintercom (+ 2 meer)
Messing bellentableau en BBK postkast

Aanbellen op een klassiek paneel

Mooier wordt het niet, een messing bellentableau heeft een klassieke uitstraling met aan de achterkant de modernste technieken. Een mooie upgrade van de entree en meer veiligheid voor de bewoners.

 • BBK trespa postkast op maat gemaakt
 • Messing hoogglans bellentableau
 • Gravering
 • Camera met ultra wide 170° horizontale kijkhoek
 • Evercom DM2 7″ inch touchscreen monitor in de woningen
 • Draadloze extra bel voor slechthorende bewoners
 • Intercom vervangen
  Deurbel met camera - Amsterdam

  De totaaloplossing voor uw entree

  Overdag is de buitendeur ontgrendeld en tussendeur die toegang geeft naar de appartementen vergrendeld. De bezoeker kan overdag aanbellen op het deurbelpaneel dat verwerkt is in de nieuwe BBK postkast in de centrale hal.

  ´s Avonds gaat de buitendeur door middel van een automatisch tijdschakelaar op slot en kan de bezoeker op het messing deurbelpaneel buiten aanbellen. De bezoeker komt in de hal en moet hier nog een keer aan bellen om de tussendeur te laten ontgrendelen door de bewoner. ´s Avonds en ´s nacht wordt er dus eigenlijk een sluis gecreëerd wat zorgt voor meer veiligheid.

  De bewoners zijn blij dat de toegang tot het complex veiliger & comfortabeler is gemaakt met het nieuwe Evercom systeem.

  Intercom, postkast & camerabeveiliging in Amsterdam

  Montage in één werkdag

  De montage van de video intercom installatie, postkast en het camerasysteem hebben onze monteurs in één dag uitgevoerd. Door een goede projectopname en werkvoorbereiding in onze werkplaats verliep de uitvoering op locatie zoals gepland.

  Postkasten vervangen
  Evercom; 170° camera en 7 inch touchscreen monitor

  Audio intercom vervangen door een video intercom

  In het complex zat een audio intercom systeem met deurtelefoontoestellen dat na 16 jaar niet meer goed functioneerde. Met het nieuwe Evercom systeem kunnen de bewoners op de 7″ monitor eerst zien wie er voor de deur staat, voor dat ze de centrale entreedeur ontgrendelen.

  De camera in het deurbelpaneel heeft een extra brede kijkhoek van 170 graden. Een video deurintercomsysteem is een eenvoudige oplossing om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

  Lees meer over Evercom