Toegangstechniek & beveiliging
0226-344166

Messing intercom, postkast & beveiliging – Amsterdam

Amsterdam
16 appartementen
Deurintercom (+ 2 meer)
Messing deurbelpaneel en BBK postkast

Aanbellen op een klassiek paneel

“Mooier wordt het niet”, een messing deurbelpaneel zorgt voor een klassieke stijl met aan de achterkant de modernste technieken. Het vervangingsproject op de Prinsengracht in Amsterdam is een mooi voorbeeld van een upgrade voor meer comfort en veiligheid in de stijl die bij het grachtenpand past:

– Een op maat gemaakt messing hoogglans deurbelpaneel
– Zwart gevulde gravering op het messing paneel
– 7 inch video bel monitor in de woning
– Een 170° camera in het deurbelpaneel
– Een nieuwe BBK postkast in eigen gekozen RAL-kleur
– Een camerabewakingssysteem
– Extra video monitoren in de appartementen
– Hoorhulpmiddelen aangesloten op het deurintercomsysteem voor slechthorende bewoners

Intercom vervangen
Deurbel met camera voor appartementen in Amsterdam

De totaaloplossing voor uw entree

Overdag is de buitendeur ontgrendeld en tussendeur die toegang geeft naar de appartementen vergrendeld. De bezoeker kan overdag aanbellen op het deurbelpaneel dat verwerkt is in de nieuwe BBK postkast in de centrale hal.
´s Avonds gaat de buitendeur door middel van een automatisch tijdschakelaar op slot en kan de bezoeker op het messing deurbelpaneel buiten aanbellen. De bezoeker komt in de hal en moet hier nog een keer aan bellen om de tussendeur te laten ontgrendelen door de bewoner. ´s Avonds en ´s nacht wordt er dus eigenlijk een sluis gecreëerd wat zorgt voor meer veiligheid.

De bewoners zijn blij dat de toegang tot het complex veiliger & comfortabeler is gemaakt met het nieuwe Evercom systeem.

Intercom, postkast & beveiliging in Amsterdam

Montage in één werkdag

De montage van de video intercom installatie, postkast en het camerasysteem hebben onze monteurs in één dag uitgevoerd. Door een goede projectopname en werkvoorbereiding in onze werkplaats verliep de uitvoering op locatie zoals gepland.

Postkasten vervangen
Evercom; 170° camera en 7 inch touchscreen monitor

Audio intercom vervangen door een video intercom

In het complex zat een audio intercom systeem met deurtelefoontoestellen dat na 16 jaar niet meer goed functioneerde. Met het nieuwe Evercom systeem kunnen de bewoners op de 7″ monitor eerst zien wie er voor de deur staat, voor dat ze de centrale entreedeur ontgrendelen.

De camera in het deurbelpaneel heeft een extra brede kijkhoek van 170 graden. Een video deurintercomsysteem is een eenvoudige oplossing om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

Lees meer over Evercom