Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Luxe messing deurbelpaneel met app in Amsterdam Zuid

Amsterdam
26 appartementen
Golmar intercom vervangen

Video intercom installatie binnen één werkdag

Een verouderd Golmar intercomsysteem is binnen één werkdag in de 26 appartementen vervangen door een nieuw BTicino intercom systeem. Het pand op de Minervaplein had een verouderd Golmar Shiner intercom systeem, wat volgens het MJOP al een tijd aan vervanging toe was.

Veiligheid en gemak
Door de vernieuwde camera is de bezoeker ‘eindelijk’ weer goed zichtbaar op de video intercom. Geen ongewenst bezoek. Met één knop op de monitor de deur openen. De bestaande deurautomaat is aangesloten.

Binnen één werkdag
Door de communicatie met de VvE beheerder en het VvE bestuur was toegang tot alle appartementen mogelijk. Hierdoor konden we de installatie van het BTicino belsysteem binnen één werkdag per portiek opleveren.

Golmar intercom vervangen door BTicino intercom

Messing belpaneel en deur openen app

De bestaande Golmar Shiner videofoon is vervangen door de BTicino classe 100 videofoon. De bewoners genieten van een goede communicatie met hun bezoekers. Het probleem met het slechte video beeld behoort nu definitief tot het verleden.

Deur openen met de app
De bewoners hadden individueel de keuze om de BTicnio BT344682 af te nemen. Deze videofoon heeft een ingebouwde WiFi-functie, zodat de bewoner de videofoon aan zijn smartphone kan koppelen. Als er wordt aangebeld bij het deurstation, gaat zowel de videofoon als de smartphone over. Lees hier meer over in ons blog.

Highlights belpaneel
– Geïntegreerde camera
– Extra gravering straatnaam
– Messing deurbelpaneel
– Luxe & klassieke uitstraling
– Maatwerk belpaneel

Vergelijkbare referentieprojecten